Dynamicsite

Υποστήριξη για Prestashop

Αν έχετε ήδη φτιάξει και λειτουργείτε ιστοσελίδα σε prestashop και χρειάζεστε υποστήριξη για την βελτιστοποίηση ή την επεκταση της μπορείτε να μας καλέσετε και να συζητήσουμε για το πως θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε. Θα εκτιμήσουμε τον απαραίτητο χρόνο που θα χρειαστεί για την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υποστήριξης στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα prestashop και θα προτείνουμε την ανάλογη χρέωση.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας ζητήσετε να σας Ενημερώσουμε για τα πακέτα προπληρωμένου χρόνου υποστήριξης όπου μπορείτε να αξιοποιήστε τις Υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχουμε οπως θα δείτε παρακάτω. Παρέχονται πακέτα 5 ωρών και 10 ωρών υποστήριξης που μπορειτε να τα αξιοποιήσετε εντός 12 μηνών απο την αγορά τους.

Επιλέξτε από τα Prestashop modules που κατασκευάσαμε.

Χάρη στην πολυετή μας εμπειρία στο Prestashop και στις τεχνολογίες προγραμματισμού, αναπτύσσουμε prestashop modules και είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε σε εξειδικευμένες απαιτήσεις των πελατών μας.

Διαβάστε περισσότερα…

Ενδεικτικές Υπηρεσιες Υποστήριξης που μπορούμε να αναλάβουμε

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα αυτής της υπηρεσίας, καθώς παρακολουθώντας τις ενέργειες μας και ακούγοντας τις εξηγήσεις που θα σας παρέχουμε, θα εκπαιδευτείτε ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας τις διαφημίσεις σας ή την ιστοσελίδα σας. Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ για να προγραμματίσουμε νέα ραντεβού και να σας βοηθήσουμε σε περιπτώσεις δυσκολιών ή να αναλάβουμε εμείς την εκτέλεση των καθηκόντων, όταν εσείς είστε υπερβολικά απασχολημένοι με την εργασία σας.

Μελέτη της τρέχουσας κατάστασης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και γραπτή αναφορά εργασιών που θα πρέπει να γίνουν για την καλύτερη λειτουργία του και την αύξηση των πωλήσεων του.

Εγκατάσταση module πληρωμών με σύνδεση με Ελληνική Τράπεζα και ολοκλήρωση των απαιτούμενων δοκιμών σε απευθείας συνεργασία με την τράπεζα

Εγκατάσταση module XML συμβατό με Skroutz.gr και BestPrice.gr Περιλαμβάνονται και οι εργασίες εμφάνισης της διαθεσιμότητας στην καρτέλλα προϊόντος με βάση τις απαιτήσεις του skroutz

Γραφιστική υποστήριξη και τελειοποίηση της αρχικής σας σελίδας

Κατασκευή λογοτύπου και παράδοση του και σε μεγάλο μέγεθος και για άλλες χρήσεις

Ρύθμιση μεταφορικών εταιριών και έως 20 σενάρια τιμων με ζώνη μεταφορικής - βάρος

Ρύθμιση βασικών τρόπων πληρωμής αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα

Συνεργασία μαζί σας με σύνδεση οθόνη σε οθόνη για δημιουργία λογαριασμού paypal και σύνδεση του με το eshop σε περίπτωση που σας φαίνεται "βουνό"

Εγκατασταση ενός theme από τα παρεχόμενα στα πακέτα μας και βασικές ρυθμίσεις επιλογών μενου

Μετάφραση όλων των Ελληνικών του front end και των email προς τον πελάτη

Ρύθμιση φορολογικών κανόνων και συντελεστών

Συνεργασία μαζί σας με σύνδεση οθόνη σε οθόνη για δημιουργία λογαριασμού paypal και σύνδεση του με το eshop σε περίπτωση που σας φαίνεται "βουνό"

Εγκατασταση ενός theme από τα παρεχόμενα στα πακέτα μας και βασικές ρυθμίσεις επιλογών μενου

Μετάφραση όλων των Ελληνικών του front end και των email προς τον πελάτη

Ρύθμιση φορολογικών κανόνων και συντελεστών

Ετήσια φιλοξενία της ιστοσελίδας σε ασφαλές datacenter στην Γερμανία με ημερήσια αυτόματα backup 14 ημερών με 50ms απόκριση SSD γρήγορο δίσκο, σύνδεση στο CDN cloudlare.com ωστε να έχετε απόκριση 2 με 5 δευτερόλεπτα για λιγότερες εγκαταλήψεις και καλύτερο SEO Χώρος έως 3 GB και μηνιαία κίνηση έως 100 GB

Εκπαίδευσή σας και υποστήριξη με πακέτα προπληρωμένου χρόνου 5 ή 10 ωρών ετήσιας διάρκειας

Αλλαγές στον κώδικα ώστε το δικό σας prestashop να γίνει συμβατό με το δικτυο affiliation linkwise Συνολική λύση που περιλαμβάνει order report tag και retargeting tag

Module Αυτόματης εισαγωγής από XML ή CSV από προμηθευτές σας. Κάνουμε συγγραφή ειδικού κώδικα για markup και κατηγορίες

Αντιστοιχούμε τις κατηγορίες προϊόντων του προμηθευτή με αυτές του eshop σας και σε συνενόηση μαζί σας αντιστοιχούμε τις τιμές από το feed ή τις δημιουργούμε με markup σταθερό ή μεταβλητο κατά συνθήκες και ορίζουμε πως θα γινεται η ενημέρωση οποιουδήποτε άλλου πεδίου. Κατόπιν σε καθημερινή βάση τα δεδομένα ενημερώνονται αυτόματα μία ή περισσότερες φορές την ημέρα.

Λογισμικό χειροκίνητης εισαγωγής από XML ή CSV

Το λογισμικό εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας και κάνει άμεση την επεξεργασία του eshop τόσο χειροκίνητα όσο και με μαζικό ανέβασμα προιόντων απο XLS, CSV XML αρχεία ώστε να ανεβάζετε γρήγορα τα προϊόντα ή να αλλάζετε τιμές στο δικό σας prestashop. Παρέχεται ακόμη και η δυνατότητα αυτόματων ενημερωσεων με το που ένα αρχειο με στοιχεία ενημέρωσης μπαίνει σε ένα φάκελλο του υπολογιστή σας. Ετσι μπορείτε να συνδέσετε το ERP σας με το prestashop σε ενα πρώτο στάδιο πρίν μπείτε σε μεγαλύτερα έξοδα για πλήρη σύνδεση.

Υπηρεσία μαζικής ανάρτησης προϊόντων στο δικό σας prestashop από εμάς.

Μπορεί να ενταχθεί στα πακέτα προπληρωμένης υποστήριξης

  • Υπηρεσία Εγκατάστασης οποιουδήποτε module αγοράσατε ή μπορούμε να το αγοράσουμε εμείς για εσάς και θα το εγκαταστήσουμε για εσάς.
  • Τοποθέτηση κώδικα remarketing για google ή facebook pixel που θα μας προμηθεύσετε. Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σε περίπτωση που έχουμε αναλάβει την καμπάνια σας στη google ή στο facebook

Τρίμηνη υποστήριξη για εργασίες SEO

για ενδυνάμωση της κατάταξης της σελίδας σας με πέρασμα ΜΕΤΑ περιγραφων στις βασικες σας κατηγορίες και εργασία ενδυνάμωσης για έως 3 ποιο σημαντικές λέξεις. Παράλληλα θα τρέξουμε πληρωμένη καμπάνια google adwords με εμφαση σε όρους γύρω απο αυτές τις λέξεις ώστε να έχετε άμεσα αποτελέσματα αλλα και να βρούμε τελικά και άλλες σημαντικές παραλλαγές που πιθανόν να ψάχνει το κοινό σας περισσότερο.

Modules κατασκευασμένα από την ομάδα του DynamicSite

Η πολυετής εμπειρία μας στο Prestashop και στις τεχνολογίες προγραμματισμού μας επιτρέπει να μπορούμε να εργαζόμαστε σε ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας

Έχουμε δημιουργήσει modules που μπορούν να χρησιμοποιηθούν απο webadmins που χειρίζονται eshop που έχουν κατασκευαστεί με Prestashop 1.6.x ή 1.7.x

Ακολουθήστε τα παρακάτω links για περισσότερες πληροφορίες

Module online Σύνδεσης Prestashop και Skroutz Market Place με webhook & Skroutz order API

κατάλληλο για Prestashop 1.6.x & 1.7.x => Συνδέστε το Prestashop ηλεκτρονικο σας κατάστημα με το skroutz marketplace και διαχειριστείτε τις παραγγελίες σας με ενημέρωση αποθέματος και διαθεσιμότητας προϊόντων σε πραγματικό χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα…

Module Σύνδεσης Prestashop και v-Track ή Αλλου συστήματος έκδοσης Voucher

κατάλληλο για Prestashop 1.6.x & 1.7.x => To module DS-Tracking ολοκληρώνει την διασύνδεση εξωτερικού συστήματος έκδοσης Voucher Μεταφορικής v-Track με το prestashop. και εξασφαλίζει την ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας και του tracking number στα στοιχεια της παραγγελιας αλλά κα αναλαμβάνει την αποστολή μηνυμάτων email στους πελάτες ανακοινώνοντάς τους το tracking number.

Διαβάστε περισσότερα…

DS-public Prestashop module για online ενημέρωση διαθεσιμότητας στο public.gr

Καλύπτει εκδόσεις Prestashop 1.6.x και 1.7.x => Το προγραμμα που κατασκευάσαμε εξάγει αρχείο XML συμβατό με τις προδιαγραφές του public.gr το οποίο ανανεωνεται ανά μία ώρα ώστε το public.gr να είναι online ενημερωμένο με τις διαθεσημότητες του eshop σας.

Διαβάστε Περισσότερα…

PrestaHalfBridge για διασύνδεση με οποιοδήποτε ERP

Έχουμε ετοιμάσει την υποδοχή των δεδομένων και την ενημέρωσή τους στο Prestashop και συνεργαζόμαστε με τους τεχνικούς ή τους δημιουργούς του ERP σας ώστε η διασύνδεση να καλύψει τις δικές σας ανάγκες.

Διαβάστε Περισσότερα…