Dynamicsite

Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop
WordPress
prestashop

Κατασκευή E-Shop

Πλήρης Κατασκευη e-Shop μαζί με Φιλοξενία, Προώθηση και Υποστήριξη. Βελτιώστε τις πωλήσεις σας σε υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες.  Στο DynamicSite έχουμε συσσωρεύσει εμπειρία από το 2005 στην κατασκευη e-Shop και σας συμβουλεύουμε σε όλα τα επίπεδα,  για να έχετε ένα κερδοφόρο e-shop Λιανικής ή/και Χονδρικής

Τα πακέτα μας ταιριάζουν με οποιονδήποτε Προϋπολογισμό  Διαθέτετε για κατασκευη e-Shop

Βασικά Χαρακτηριστικά Κατασκευής E-Shop

Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε, να αφαιρέσετε ή να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο μιας σελίδας σας, να αλλάξετε τις πληροφορίες των ειδών σας, και να προσθέσετε φωτογραφίες και αρχεία πολυμέσων, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού.

Οι σελίδες μας σας προσφέρουν την ευελιξία να πραγματοποιήσετε πωλήσεις άμεσα, διευκολύνοντας τους επισκέπτες σας μέσα από την παροχή όλων των τρόπων πληρωμής (αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα, έμβασμα/κατάθεση κλπ)

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που διαφοροποιούν τα επιτυχημένα ηλεκτρονικά καταστήματα, είναι η δυνατότητα να χρησιμοποιούν πολλούς τρόπους επιλογής μεταφορικών εξόδων, και ευελιξία στον τρόπο αποστολής των προϊόντων τους. Θυμηθείτε ο σκοπός είναι η διευκόλυνση του πελάτη σας για την αγορά και συνεπώς την παραλαβή του προϊόντος. Εμείς παρέχουμε την δυνατότητα να ορίσετε τα μεταφορικά σας κατηγοριοποιημένα ανά περιοχή ή βάρος εμπορευμάτων ή αξία καλαθιού αγοράς.

Οι online αγορά σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία, μπορείτε άμεσα να αποκτήσετε χρήσιμες πληροφορίες για τους πελάτες σας. Η πληροφόρηση αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε και να ενισχύσετε σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους ή για να ενεργοποιήσετε τους αγοραστές σας να έρθουν ξανά στο κατάστημα σας. Τα remarketing και customer loyalty εργαλεία που ενσωματώνουν οι σελίδες μας, σας δίνουν τη δύναμη να προχωρήσετε πέρα από την παθητική πώληση. (πόντους ανταμοιβής, κουπόνια κλπ.)

Η κατάταξη στα αποτελέσματα της 1ης σελίδας κάποιας μηχανής αναζήτησης έχει μόνιμες απαιτήσεις για την ενδυνάμωση του συσχετισμού αναζήτησης χρήστη & αποτελεσμάτων. Στη σελίδα που δημιουργούμε για εσάς, υπάρχουν ενσωματωμένοι μηχανισμοί που διευκολύνουν τις SEO πρακτικές ώστε να γίνεται πιο εφικτή η εμφάνιση στη 1η σελίδα αποτελεσμάτων.

Οι επισκέπτες μιας ιστοσελίδας συνδέονται στο Internet με διάφορες συσκευές. Είναι πολύ σημαντικό να έχουν μια ομοιογενή και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης, ανεξάρτητα από την συσκευή με την οποία αναζητούν πληροφορίες για την επιχείρησή σας. Σε κάθε μορφή εμφάνισης που σας προτείνουμε, ο σχεδιασμός της είναι τέτοιος ώστε να προσαρμόζεται στο μέγεθος της συσκευής με την οποία πλοηγείται κάποιος επισκέπτης. Το Responsive Design μας είναι φιλικό για Smartphones και Tablets συσκευές, προσφέροντας ευκολία στην πλοήγηση και διασφαλίζει την καλαισθησία στην παρουσίαση της επιχείρησής σας.

Η αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων/ υπηρεσιών σας είναι απαραίτητη. Πρέπει να προσφέρει την πληρέστερη το δυνατόν πληροφόρηση για κάθε προϊόν σας με καθαρό και συνοπτικό τρόπο. Αν κάποιος επισκέπτης δε βρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται, είναι πιθανό να νιώθει αβέβαιος και να μην προχωρήσει στην ολοκλήρωση της αγορά ενός προϊόντος.

Η δημιουργία ενός Ηλεκτρονικού καταστήματος σας δίνει τη δυνατότητα να είστε εκεί σε κάθε στιγμή της ημέρας που κάποιος πιθανός πελάτης θελήσει να αναζητήσει πληροφορίες για ένα προϊόν, ή και να προβεί στην αγορά του. Ακόμα και όταν το φυσικό κατάστημα σας είναι κλειστό.

Η δημιουργία και η συντήρηση ενός καταστήματος Ηλεκτρονικού εμπορίου (eCommerce – Eshop) είναι πολύ περισσότερα από ένας τρόπος να διαφημιστείτε στο internet. Αποτελεί ευκαιρία να επεκτείνετε την επιχείρηση σας με σημαντικά χαμηλότερο κόστος από την δημιουργία ενός φυσικού καταστήματος, αφού το λειτουργικό του κόστος σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε πόρους από λειτουργικές δαπάνες (ενοίκια, υπηρεσίες κοινής ωφέλειας κλπ). Ακόμα πιο ελκυστικό είναι το γεγονός πως μπορείτε να πειραματιστείτε και να βρείτε το επιχειρηματικό μοντέλο που θα μεγιστοποιήσει τα κέρδη σας γρήγορα και οικονομικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας!