κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευη eshop

Digital Marketing

To dynamicsite προσφέρει υπηρεσίες διαφήμισης στα βασικότερα μέσα ηλεκτρονικής διαφήμισης.
Ενώ η διαφήμιση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης απαιτεί αρκετά μεγάλη χρηματική δαπάνη, η διαφήμιση στο διαδίκτυο είναι πολύ φθηνότερη με άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα, και μπορεί να ενεργοποιηθεί από τον κάθε ενδιαφερόμενο απευθείας.

Ολοένα και περισσότεροι αποκτούν πρόσβαση στο internet και πολλοί κάνουν αγορές online ή ερευνούν για προϊόντα - υπηρεσίες και τις τιμές τους.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη συμπεριφορά των καταναλωτών στο διαδίκτυο, για το δικό σας κλάδο και για το πως οι πιθανοί σας πελάτες ψάχνουν ή αγοράζουν απο το internet κάνοντας κλικ στο Consumer Commerce Barometer

Για την αποτελεσματική και άμεση προβολή των υπηρεσιών σας στο διαδίκτυο η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει στην κατασκευή και παρακολούθηση διαφημιστικής καμπάνιας στην υπηρεσία google adwords ή στο facebook και επίσης μπορούμε να δημιουργήσουμε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

adwords        ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Τα εργαλεία που προσφέρονται απο την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης το google αλλα και απο το μεγαλύτερο μεσο κοινωνικής δικτύωσης το facebook είναι υπέρ αρκετά ώστε το διαφημιστικό σας μήνυμα να προβληθεί εκατομμύρια φορές με χαμηλό κόστος.  Μπορείτε να στοχεύσετε με διαφορετικα διαφημιστικά μηνύματα σε πολλές διαφορετικές χώρες ή και ανάλογα με την γλωσσα.
 

Πώς λειτουργεί μια διαφήμιση Google;
Το Google AdWords είναι ένα εύχρηστο εργαλείο στοχευμένης διαφήμισης στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.
Επιτρέπει τη δημιουργία διαφημίσεων κειμένου ή εικόνας (banner), οι οποίες ρυθμίζονται να εμφανίζονται για σGoogle exampleυγκεκριμένες λέξεις κλειδιά (ή όρους αναζήτησης), κάθε φορά που ένας χρήστης αναζητά πληροφορίες στο internet σχετικές με αυτές τις λέξεις.

Αν οι λέξεις-κλειδιά που έχετε επιλέξει αντιστοιχούν στην αναζήτησή τους, η διαφήμισή σας θα εμφανιστεί δίπλα ή πάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Επίσης μπορείτε να διαφημιστείτε σε πολλά porals τα οποία στα περιθώρια των σελίδων τους προβάλουν διαφημίσεις απο το google. Έτσι όταν κάποιος διαβάζει ένα αρθρο που περιέχει σχετικές λέξεις κλειδιά με το δικό σας αντικείμενο τότε αυτόματα η google αξιολογεί τις σχετικές διαφημίσεις με αυτές τις λέξεις και τις προβάλλει στα μάτια των αναγνωστών.
Οι χρήστες κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας και μεταβαίνουν στον ιστότοπό σας για να μάθουν περισσότερα ή να κάνουν αγορές.

Πληρώνετε μόνο για αποτελέσματα
Με το AdWords, χρεώνεστε μόνο αν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας και μεταβεί στον ιστότοπό σας, όχι όταν προβάλλεται η διαφήμισή σας. Με άλλα λόγια, πληρώνετε μόνο όταν η διαφήμιση σας έχει αποτέλεσμα.

deigma

Το ποσό που θα επενδύσετε εξαρτάται από εσάς. Δεν υπάρχουν ελάχιστες απαιτήσεις προϋπολογισμού και ελάχιστοι όροι. Δεν υπάρχει τιμοκατάλογος για το κόστος του κάθε κλικ. Η τιμή του κλικ καθορίζεται από τους συμμετέχοντες στη δημοπρασία και αλγόριθμους της google. Mπορείτε να καθορίσετε τη δική σας ημερήσια δαπάνη και το ανώτατο κόστος ανά κλικ, ώστε να είναι προβλέψιμη η μηνιαία δαπάνη της διαφήμισης.

 

Τι μπορούμε να σας παρέχουμε
• Δημιουργία και διαχείριση της καμπάνιας
• Παρακολούθηση και βελτίωση της καμπάνιας
• Έρευνα keywords. Μελέτη και επιλογή των λέξεων κλειδιών που ανταποκρίνονται καλύτερα στους
δικούς σας στόχους.
• Επιλογή του σωστού budget και κόστους ανά κλικ
• Κατεύθυνση της διαφήμισης στη σωστή σελίδα υποδοχής (landing pages)
• Σύνδεση της καμπάνιας σας με μέτρηση μετατροπών (conversion tracking)
• Ανάλυση επισκεψιμότητας με χρήση της υπηρεσίας Google Analytics για να έχετε πάντα μια
λεπτομερή εικόνα των στατιστικών επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.

 

Τι θα κερδίσετε
• Άμεση απόδοση, άμεσα αποτελέσματα της διαφήμισής σας από το να την κάνατε μόνοι σας
• Μείωση των εξόδων της διαφήμισής σας
• Άμεση αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας
• Περισσότερες και πιο αποτελεσματικές ευκαιρίες προβολής
• Πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού

 

Διαφήμιση στο google adwords

Δημιουργία και 3 μήνες υποστήριξη διαφημιστικής Καμπάνιας adwords

α. 75 € / τρίμηνο Για 1 έως 6 διαφημιστικά σποτ* με κείμενο ή εικόνες
β. 154 € / τρίμηνο Για 1 έως 12 διαφημιστικά σποτ* με κείμενο ή εικόνες
γ. 246 € / τρίμηνο Για 1 έως 25 διαφημιστικά σποτ* με κείμενο ή εικόνες

*Τα διαφημιστικά σποτ είναι μηνύματα στα Ελληνικά ή Αγγλικά ή σε άλλη γλώσσα, μπορούν να στοχεύουν σε συγκεκριμένες χώρες το καθένα και θα εμφανίζονται επάνω ή δεξιά στις αναζητήσεις google, τόσες φορές όσες θα επιτρέπει ο ημερήσιος προϋπολογισμός της διαφήμισης και θα ενεργοποιούνται από σχετικές λέξεις κλειδιά.

Θα εμφανίζεστε άμεσα στη πρώτη σελίδα της google για όσες λέξεις κλειδιά θέλετε. Θα χρειαστεί να συνδέσουμε μια πιστωτική σας κάρτα (ή προπληρωμένη) ώστε να πληρώνεται η Google ανάλογα με τα κλικ.  Απαιτείται μια αρχική κατάθεση στη google ενός ποσού τουλάχιστον 35 € από την κάρτα σας και εμείς θα προσθέσουμε άλλα 75 € δωρεάν διαφήμισης. Κατόπιν και όποτε θέλετε μπορούμε να κάνουμε προπληρωμή οποιουδήποτε ποσού στη google για την συνέχιση της διαφήμισής σας.
Αν το επιθυμείτε με χρέωση 246 € σας παραδίδουμε την πλήρη διαχείριση της καμπάνιας σας μαζί με μια εκπαίδευση για το πώς να την παρακολουθείτε και να την επεκτείνετε.
Σε περίπτωση που η καμπάνια σας ξεπερνάει τα 1.500 € το μήνα, το κόστος διαχείρισης και υποστήριξης θα διαφοροποιηθεί από τα πιο πάνω πακέτα (α,β και γ) κατόπιν συνεννόησης και ανάλογα με την πολυπλοκότητα της καμπάνιας και του απαιτούμενου χρόνου υποστήριξής σας. Στις απλούστερες περιπτώσεις η μηνιαία υποστήριξη θα τιμολογείται ως ποσοστό 10% της μηνιαίας δαπάνης στη google.

 

Οι χρήστες στο διαδίκτυο χρησιμοποιούν καθημερινά πληθώρα υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης και αφιερώνουν αρκετές ώρες σε αυτά. Η ομάδα του dynamicsite μπορεί να σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Τι είναι η Σελίδα δημόσιας πρόσβασης στο Facebook, Twitter, Google+ , Youtube
Η δημιουργία Σελίδας στο Facebook, Twitter, Google+ , Youtube, σας βοηθάει να οικοδομήσετε μια πιο στενή σχέση με το κοινό και τους πελάτες σας. Όλες οι σελίδες έχουν πρόσβαση σε στατιστικά τα οποία μπορούν να σας δώσουν μια εικόνα για την δική σας σελίδα, πχ. πόσοι χρήστες είδαν το post σας, πόσοι από αυτούς το πάτησαν ώστε να μάθουν περισσότερα και πόσοι το μοιράστηκαν με φίλους τους.
 
Πώς λειτουργεί μια διαφήμιση στo facebookad-services2
Οι Διαφημίσεις Facebook έχουν σχεδιαστεί ώστε να βοηθάνε τους διαφημιστές να δείχνουν στους χρήστες διαφημίσεις που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά τους. Το κόστος των διαφημίσεων στο Facebook εξαρτάται από εσάς. Μπορούμε να επιλέξουμε είτε ημερήσιο είτε εφάπαξ προϋπολογισμό. Θα χρεώνεστε αποκλειστικά για τις εμφανίσεις ή τα κλικ που θα γίνονται, ενώ το ποσό που θα πληρώνετε δεν θα υπερβαίνει ποτέ τον προϋπολογισμό σας.
Οι διαφημίσεις μπορούν να γίνουν με στόχευση με βάση την τοποθεσία, φύλο, ηλικία, τα δημογραφικά στοιχεία και τα ενδιαφέροντα του κοινού που στοχεύετε.
Συνδέουμε την δική σας πιστωτική κάρτα, και ανά εβδομάδα αυτόματα το facebook εισπράτει το αντίτιμο των κλικ που πραγματοποιήθηκαν.

 

Τι μπορούμε να σας παρέχουμε
Δημιουργία διαφήμισης στο Facebook
Δημιουργία σελίδας  στο Facebook, Twitter, Google+ , Youtube
Επιμελούμαστε την εικόνα εξωφύλλου (1), αναρτούμε το λογότυπό σας (2), αναρτούμε τις πληροφορίες
επικοινωνίας της επιχείρησής σας, το στίγμα σας στον χάρτη (3), επεξεργαζόμαστε και αναρτούμε τις
φωτογραφίες σας και τις προσφορές σας (4)

dynamicsite grdynamicsite2

 

Το Dynamicsite προσφέρει υπηρεσίες διαφημιστικής υποστήριξης με πολλούς διαφορετικούς τρόπους

buy

Social Media Marketing

i. Εργασία για Δημιουργία Διαφήμισης στο facebook  50 €

ii. Δημιουργία fanpage facebook  84€  |   twitter  84€   |  goolge+  84€

iii. Κατασκευή σελίδας στο Youtube και Video 2΄    154 €
Κατασκευάζουμε video από φωτογραφίες σας με κάποια σλόγκαν και το αναρτούμε στο youtube.

iv. Κατασκεύη σελίδων σε περιβάλλον Facebook, Twitter, Google+ , Youtube, Άνοιγμα λογαριασμού στο Tripadvisor, Τοποθέτηση της επιχείρησής σας στον χάρτη Google places             200€+ΦΠΑ (χρέωση μια φορά)

 

3. Προβολή στη σελίδα holidaydealsforgreece.com

H εγγραφή σας στο holidaydealsforgreece.com βοηθάει την προβολή του καταλύματός και ενδυναμώνει το SEO της ιστοσελίδας σας. Το κατάλυμά σας διαφημίζεται και προωθείται σε παγκόσμιο επίπεδο στην Αγγλική γλώσσα. Αποκτάτε σύστημα online κρατήσεων το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί και στην δική σας ιστοσελίδα.

Δυνατότητα προβολής στις πρώτες θέσεις της περιοχής σας, στη σελίδα holidaydealsforgreece.com. Η προβολή σας στην πρώτη σελίδα της κάθε περιοχής, τιμολογείται ανάλογα με την θέση σας στη σελίδα και αναλογα με τη διαθεσιμότητα ελεύθερων θέσεων.

 • 1η ΘΕΣΗ   200€+ΦΠΑ / έτος
 • 2η ΘΕΣΗ   160€+ΦΠΑ / έτος
 • 3η ΘΕΣΗ   130€+ΦΠΑ / έτος
 • 4η ΘΕΣΗ   100€+ΦΠΑ  /έτος
 • 5η ΘΕΣΗ     80€+ΦΠΑ / έτος

Newsletter

captcha

κατασκευη ιστοσελιδων ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • κατασκευή ιστοσελίδων για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης

  seeme.com.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για Ψηφιοποιημένο, διαδικτυακό video club

  provoli-video.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για Μεταφορές στην Αθήνα, ιδιωτικές εκδρομές και ομαδικές εκδρομές

  mytransferathens.com

 • κατασκευή ιστοσελίδων για τον δήμο Μήλου

  municipality.milos.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για Body and Soul Center στη Σκύρο

  lifeinbalance.gr

κατασκευη e-shop ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • κατασκευη eshop για έπιπλα

  the-house.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων πολυκατάστημα eshop με όλα όσα χρειάζεστε για ταξίδια

  galliva.com

 • κατασκευή ιστοσελίδων πολυκατάστημα eshop Χειροποίητων Προϊόντων

  handmadefactory.com

 • κατασκευη eshop για κατάστημα κοσμημάτων

  kosmima-eshop.gr

 • κατασκευη eshop για Κατασκευή Κοσμημάτων και Πωλήσεις Χονδικής

  garofalakis.com.gr

Επικοινωνία

Το γραφείο μας βρίσκεται δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι

 • Διεύθυνση Θησέως 25, Μαρούσι, 15124, Ελλάδα
 • Τηλ. 210 32 44 467

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 109 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρίσκεστε εδώ: Home Digital Marketing