Dynamicsite

Module Σύνδεσης Prestashop και Skroutz Marketplace για εκδόσεις prestashop 1.6.x , 1.7.x & 8.x

Συνδέστε το Prestashop ηλεκτρονικο σας κατάστημα με το skroutz marketplace και διαχειριστείτε τις παραγγελίες σας με ενημέρωση αποθέματος και διαθεσιμότητας προϊόντων σε πραγματικό χρόνο!

Τι Είναι το Skroutz Marketplace Το skroutz εισηγαγε την νέα υπηρεσία του Marketplace όπου ο επισκέπτης μπορεί να κάνει παραγγελία του και το skroutz αναλαμβάνει να ολοκληρώσει την διαδικασία συγκέντρωσης και αποστολής της παραγγελίας και αποδοσης της σχετικής πληρωμης στο κατάστημα που θα επιλέξει με ειδικό αλγόριθμο. Στο διάστημα που λειτουργεί η νέα υπηρεσία παρατηρήσαμε μια μείωση των πωλήσεων που έρχονται στα e-shop από την σύγκριση τιμών του skroutz. Παράλληλα παρατηρήσαμε πως καταστήματα που ήταν συνδεδεμένα στην νέα υπηρεσία όχι μόνο αναπλήρωσαν τις “χαμένες” πωλήσεις αλλα είχαν και αύξηση πωλήσεων
Τι σας προσφέρει το DynamicSite – Skroutz Marketplace Connect module. To DS – Skroutz Marketplace connect είναι μια ολοκληρωμένη λύση διασύνδεσης του Prestashop eshop σας με δυνατότητες για χειροκίνητη ή και αυτόματη αποδοχή παραγγελιών και ενημέρωσης αποθέματος με λειτουργίες για ολική ή και μερική αποστολή, δέσμευση αποθέματος είτε γίνει αποδοχή παραγγελίας μέσα από το περιβάλλον του skroutz είτε απο το module του Marketplace Connect, ειδικό messenger εργαλείο για εσωτερική επικοινωνία του προσωπικού σας και πολλά άλλα.
Ευέλικτος τρόπος αποδοχής παραγγελίας Παρέχεται επιλογή χειροκίνητης αποδοχής παραγγελιών από το διαχειριστή του e-shop , ή Επιλογή ρύθμισης αυτόματης αποδοχής παραγγελίας όταν υπάρχει επαρκές απόθεμα προϊόντων Επιλογή ρύθμισης Προδέσμευσης ποσότητας παραγγελίας χωρίς αποστολή αποδοχής ακόμα και όταν δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα προϊόντων. Χειροκίνητη ή Αυτόματη απόρριψη παραγγελίας Μπορείτε να κάνετε χειροκίνητα την απόρριψη από το διαχειριστή προκειμένου να γίνεται επανέλεγχος αποθέματος. Εναλλακτικά στην κατάσταση αυτόματης λειτουργίας και αν δεν έχετε επαρκές απόθεμα, υπάρχει ρύθμιση να γίνεται αυτόματη απόρριψη για να έχετε καλή βαθμολογία από skroutz Αυτόματη επιλογή παραλαβής δέματος απο την Courier Όταν είναι ρυθμισμένο στην αυτόματη αποδοχή, έχετε επιλογή αν θέλετε να έρχεται η κούριερ στο πιο μακρινό χρόνο ή στο πιο κοντινότερο χρόνο που προτείνει το skroutz marketplace.
Online Παρακολούθηση παραγγελιών του skroutz marketplace σε Πραγματικό χρόνο! Έχουμε δημιουργήσει ειδικο view των παραγγελιών Skroutz που ενημερώνεται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε refresh. Σε αυτό το view εμφανίζονται
  • αριθμός παραγγελίας Skroutz
  • το όνομα του πελάτη,
  • αν θα ληξει καποια παραγγελια τις επόμενες 4 ώρες,
  • η τρεχουσα κατασταση παραγγελιας,
  • το συνολικο ποσο,
  • ένδειξη αν αφορά απόδειξη ή τιμολόγιο,
  • ημερομηνία παραγγελίας,
  • ημερομηνία λήξης
  • κουμπί το οποίο οδηγεί προς την ανάλυση της Παραγγελίας ώστε να κάνετε αποδοχή, ή απόρριψη ολική ή μερική απόρριψη της παραγγελίας.
  • υπάρχουν φίλτρα αναζήτησης με βάση τη κατασταση, αριθμο παραγγελιας κλπ και ειδικο φιλτρο για τις νεες παραγγελιες ωστε πρωτες να ερχονται αυτες που ληγουν προσφατα
Ειδικές Λειτουργίες Με ένα γρήγορο Pop Up window μπορείτε να βλέπετε τις λεπτομέρειες της παραγγελίας, με στοιχεία πελάτη και όλα τα προϊόντα αναλυτικά Παρέχεται ειδικό messenger εργαλείο ώστε αν είστε ομάδα ανθρώπων που ασχολείστε με τις παραγγελιες να μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις για κάθε παραγγελία, τις οποίες θα βλέπει μόνο η ομάδα σας σε εμφανες σημειο στο View των παραγγελιων Επίσης το pdf voucher που σας παρέχει το skroutz μπορείτε να το τυπώνετε από το περιβάλλον που έχουμε φτιάξει. Αλλαγές και Συγχρονισμός σε πραγματικό χρόνο Την ίδια στιγμή αν κάποιος Εργάζεται από το περιβάλλον του Skroutz και αλλάζει την κατάσταση μιας παραγγελίας, για παράδειγμα κάνει αποδοχή, τότε άμεσα ενημερώνεται το PrestaShop και αφαιρείται το σχετικό απόθεμα από τα προϊόντα της παραγγελίας στο skroutz marketplace. Αν η παραγγελία ακυρωθεί απο το skroutz marketplace τότε το module αλλάξει την κατάσταση σε ακυρωμένη, και το απόθεμα των προιοντων της παραγγελιας επιστρέφει.

Νέα Λειτουργία 24/11/2021 : Προδέσμευση Ποσότητας.

Αν για εσάς οι παραγγελίες από το skroutz marketplace είναι σημαντικότερες από τις άλλες παραγγελίες, μπορείτε να ρυθμίσετε το module να προ-δεσμεύει την ποσότητα ακόμη και πριν κάνετε την αποδοχή της παραγγελίας στο skroutz. Η λειτουργία αυτή σας εξυπηρετεί καλύτερα από την αυτόματη αποδοχή παραγγελίας του module, ειδικότερα όταν δεν είστε σίγουροι αν το prestashop έχει σωστό απόθεμα για παράδειγμα όταν υπάρχει και φυσικό κατάστημα και δεν έχετε προλάβει να ενημερώσετε το απόθεμα στο prestashop.

Έτσι μηδενίζεται το ρίσκο άσκοπων ακυρώσεων και επιπλοκών με το skroutz. Ιδανικό για τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες. Με την λειτουργία αυτή πάντα θα εξυπηρετούνται οι παραγγελίες απο skroutz.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας για νέες λειτουργίες, τις αναπτύσσουμε και σας τις παραδίδουμε δωρεάν στα πλαίσια πακέτου αναβαθμίσεων που παρέχουμε εντός 18 μηνών από την αγορά του module. Το DynamicSite ετοίμασε και σας προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη λύση για την online διασύνδεση του Prestashop eShop σας με το Skroutz marketplace. Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο για την ομάδα σας, εύκολα και γρήγορα με το Skroutz Marketplace Connect.

Δείτε Σύντομο Video Παρουσίασης

Υποστήριξη:

Στην αγορά του Skroutz Marketplace Connect περιλαμβάνεται η αξία του Πρόσθετου, οι Εργασίες εγκατάστασης, η επίλυση τυχόν προβλημάτων λειτουργίας – bug και αναβαθμίσεις.

Τεχνικές Απαιτήσεις

Καλύπτει εκδόσεις Prestashop 1.6 και 1.7

Απαιτείται η ενεργοποίηση Ioncube Loader στο περιβάλλον hosting (παρέχεται ήδη στα πακετα hosting στους πελατες του dynamicsite)

Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν Χρώμα ή και Μεγεθος θα γίνεται ειδική προσαρμογή ανάλογα με το datafeed που παρέχετε προς το skroutz.

Σε περίπτωση custom προϊόντων ή προϊόντων που δεν ταυτοποιούνται εμφανίζονται σχετικές ειδοποιήσεις και οι παραγγελίες μπορούν να εκτελούνται από το περιβάλλον skroutz marketplace.

Εξοικονομείστε πολύτιμο χρόνο για την ομάδα σας,
Δεν θα Χάνετε παραγγελίες
Εξασφαλίστε την καλύτερη δυνατή Βαθμολογία σας στο Skroutz Marketplace
Eύκολα και γρήγορα με το Prestashop Skroutz Marketplace Connector.


Demo Παρουσίαση

Επικοινωνήστε μαζί μας ηλεφωνικά στα τηλέφωνα 210 300 2628 & 210 324 4467 για να προγραμματίσουμε online παρουσίαση με τηλεσύνδεση στην οθόνη σας.

Βρείτε περισσότερα modules που κατασκευάσαμε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ή/και

Δειτε τις υπηρεσίες Υποστήριξης που παρέχουμε σε κατόχους eshop φτιαγμένα με Prestashop ΚΛΙΚ ΕΔΩ

store dynamicsite