κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευη eshop

SEO ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

On-Page SEO


Η πιο βασική διαφοροποίηση ανάμεσα του τρόπου βελτιστοποίησης μιας Ιστοσελίδας είναι η διάκριση της “τοποθεσίας” που εφαρμόζονται. Έτσι ξεχωρίζουμε τις μεθόδους μας ανάμεσα σε on-page, ενέργειες που λαμβάνουν χώρα μέσα στην ίδια μας την ιστοσελίδα (π.χ. διαμόρφωση τίτλων, κατάλληλη χρήση keywords κτλ) και off-page, που αφορά ενέργειες που πραγματοποιούμε ουσιαστικά για να την “διαφημίσουμε” στον έξω κόσμο. Λίγο πιο αναλυτικά:
On-Page Optimisation
On Page Βελτιστοποίηση αναφέρετε στους παράγοντες που επηρεάζουν την θέση κατάταξη μιας Ιστοσελίδας στην σελίδα οργανικών αποτελεσμάτων αναζήτησης (SERP) μέσα από αλλαγές και βελτιώσεις που εφαρμόζουμε σε αυτήν. Οι παράγοντες αυτοί είναι ελεγχόμενοι από εμάς ή από τον κώδικα που περιλαμβάνει η σελίδα μας.

Η ομάδα του DynamicSite αναλαμβάνει την ανάλυση με κατάλληλα εργαλεία και την εφαρμογή των εργασιών εκείνων που θα βοηθήσουν την σελίδα σας να επιτύχει καλύτερες θέσεις κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. H οικονομική προσφορά σας παρουσιάζει τις ενέργειες που μπορούμε να αναλάβουμε ώστε να βελτιώσουμε την θέση κατάταξης της ιστοσελίδας σας [Url Ιστοσελίδας] στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.
Πρέπει να επισημάνουμε πως η κατάταξη στην 1η σελίδα αποτελεσμάτων της Google - και η παραμονή σε αυτήν, είναι ένα εγχείρημα που εξαρτάται από 200 και πλέον παραμέτρους. Η διαβεβαίωση που έχετε από εμάς είναι πως θα εφαρμόσουμε "white hat" SEO τεχνικές ενδυνάμωσης περιεχομένου στην σελίδα σας όπως ακριβώς τις εφαρμόζουμε και στον δικό μας ιστότοπο. Η υψηλότερη δυνατή θέση κατάταξης της σελίδας σας παραμένει ο κυρίαρχος στόχος μας, και εργαζόμαστε πάντα με γνώμονα την επιτυχία σας αλλά δεν είμαστε σε θέση να προκαθορίσουμε την τελική κατάταξη της ιστοσελίδας σας.

Έχοντας υπόψιν αυτά, σας παρουσιάζουμε τις μεθόδους και το εύρος των υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε προκειμένου να επιτύχετε τον στόχο σας.
Μέθοδος προσέγγισης βελτιστοποίησης:
Η βελτιστοποίηση της σελίδας σας για έως και 3 όρους (λέξεις-κλειδιά) θα προκύψει μέσα από τον έλεγχο του SEO ανταγωνισμού σας με χρήση εξειδικευμένου λογισμικού που διαθέτουμε (Web CEO) καθώς και αλλαγές περιεχομένου που θα σας προτείνουμε.
Διενεργούμε την χρήση διαφημιστικής καμπάνιας ώστε να προκύψουν οι λέξεις που φέρνουν πραγματικό όφελος στην επιχείρηση σας για τουλάχιστον ένα μήνα. Κάνουμε χρήση online διαθέσιμων εργαλείων για την παρακολούθηση της πορείας της ιστοσελίδας σας. Σε αυτά τα εργαλεία θα έχετε πρόσβαση και εσείς.
Μετά την πάροδο του πρώτου μήνα αξιοποιούμε τα στοιχεία των αναζητήσεων από την πληρωμένη διαφήμιση και σας προτείνουμε πρόσθετες αλλαγές περιεχομένου. Το τελικό Report για την εξέλιξη βελτιστοποίησης για τις Λέξεις κλειδιά που στοχεύουμε παρουσιάζεται μετά την πάροδο ~2 μηνών. Πέρα από την αρχική συνεργασία μας έχετε την δυνατότητα να μας ζητήσετε την επικαιροποίηση της σελίδας σας όποτε το κρίνετε απαραίτητο.
Αν και γνωρίζουμε πως επιθυμείτε να εμφανίζεστε για τους όρους [keyWords], θεωρούμε πως είναι καλό να προηγηθεί της βελτιστοποίησης μια σύντομη διαφημιστική καμπάνια αναζήτησης, που θα χρησιμεύσει σαν έρευνα για τους όρους αναζήτησης που πραγματικά έχουν αξία (φέρνουν επισκέπτες) στην σελίδα σας. Παράλληλο όφελος της πληρωμένης διαφήμισης είναι πως αυξάνει την επισκεψιμότητα της σελίδας σας γιατί οι διαφημίσεις εμφανίζονται άμεσα στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων.
Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι το περιεχόμενο της σελίδας. “Καλό” περιεχόμενο είναι αυτό που περιέχει ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως το αν είναι μοναδικό (όχι απλά copy-paste από άλλες πηγές), να δίνει στον αναγνώστη πληροφορίες ενδιαφέρουσες και σχετικές με το αντικείμενο που αναζητά, να παρέχει καινοτομίες που κάνουν την πληροφόρηση πιο ευχάριστη και χρηστική.
Τέλος, το σωστό περιεχόμενο δεν κάνει κατάχρηση σε λέξεις κλειδιά. Τα κείμενα μας απευθύνονται σε ανθρώπους και όχι σε μηχανές αναζήτησης. Η λογική χρήση τους βοηθά το αναγνώστη να πάρει πληροφορίες που αναζητά χωρίς να κουράζει με ασύνδετο και επαναλαμβανόμενο κείμενο. Το DynamicSite αναλαμβάνει την μελέτη των σελίδων προορισμού (landing Pages) και την εκπόνηση προτάσεων για την εκλογίκευση και ενδυνάμωση τους στις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν.

Περιγραφή κόστους:
Αφορά εργασίες SEO και συνεργασία διάρκειας δύο μηνών. Μέσα στις υπηρεσίες Βελτιστοποίησης σας προσφέρουμε κατ' επιλογή σας, χωρίς επιπλέον χρέωση την Δημιουργία Διαφημιστικού λογαριασμού και την δημιουργία μηνυμάτων κειμένου και διαχείρισης της διαφήμισης για την περίοδο αυτή.

ΠΑΚΕΤΟ Υπηρεσιών SEO (για ως 3 KeyWords/ key Phrases)
300,00€ (+ΦΠΑ)
Οι Υπηρεσίες που περιλαμβάνονται αναλύονται παρακάτω:

ON Page SEO

Προτάσεις Ενδυνάμωσης Περιεχομένου (Content SEO)

Βοηθητική Διαφημιστική Καμπάνια Αναζήτησης διάρκειας ~ 1 μήνα

Χρήση λογαριασμού online εργαλείου Google Webmaster tools για την παρακολούθηση χαρακτηριστικών. (page speed, keywords, κλπ)

Έλεγχος Page Speed & Προτάσεις Βελτίωσης

Τελικό Report για την εξέλιξη βελτιστοποίησης για τις Λέξεις κλειδιά που στοχεύουμε μετά την πάροδο ~2μηνών

Για την διαφημιστική προβολή χρειάζεται μια δαπάνη από εσάς προς την Google (για κόστος PPC) περίπου 30,00€ στα οποία εμείς θα προσφέρουμε κουπόνι αξίας 75,00€. Έτσι η συνολική αξία προβολής σας φθάνει στα 105,00€ budget ικανοποιητικό να δώσει αποτελέσματα για τους όρους αναζήτησης που πρέπει να εστιάσουμε ώστε να βελτιωθεί η κατάταξη σας.
Οι υπηρεσίες Διαφημιστικής διαχείρισης ολοκληρώνονται με την κατανάλωση του προϋπολογισμού προβολής (στο παράδειγμα μας 105,00€) και την αναφορά των αποτελεσμάτων της σε εσάς.

 

Newsletter

captcha

κατασκευη ιστοσελιδων ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • κατασκευή ιστοσελίδων για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης

  seeme.com.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για Ψηφιοποιημένο, διαδικτυακό video club

  provoli-video.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για Μεταφορές στην Αθήνα, ιδιωτικές εκδρομές και ομαδικές εκδρομές

  mytransferathens.com

 • κατασκευή ιστοσελίδων για τον δήμο Μήλου

  municipality.milos.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για Body and Soul Center στη Σκύρο

  lifeinbalance.gr

κατασκευη e-shop ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • κατασκευη eshop για έπιπλα

  the-house.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων πολυκατάστημα eshop με όλα όσα χρειάζεστε για ταξίδια

  galliva.com

 • κατασκευή ιστοσελίδων πολυκατάστημα eshop Χειροποίητων Προϊόντων

  handmadefactory.com

 • κατασκευη eshop για κατάστημα κοσμημάτων

  kosmima-eshop.gr

 • κατασκευη eshop για Κατασκευή Κοσμημάτων και Πωλήσεις Χονδικής

  garofalakis.com.gr

Επικοινωνία

Το γραφείο μας βρίσκεται δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι

 • Διεύθυνση Θησέως 25, Μαρούσι, 15124, Ελλάδα
 • Τηλ. 210 32 44 467

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 105 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρίσκεστε εδώ: Home ΠΡΟΩΘΗΣΗ SEO ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ