κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευη eshop

SEO ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

On-Page SEO


Μια πολύ ουσιαστική μέθοδος αύξησης της δημοτικότητας μιας σελίδας είναι η υψηλή κατάταξη της σε λέξεις – φράσεις που είναι σχετικές με το αντικείμενο σας. H μέθοδος μας επικεντρώνεται σε on-page  ενέργειες που λαμβάνουν χώρα μέσα στην ίδια την ιστοσελίδα (π.χ. διαμόρφωση τίτλων, κατάλληλη χρήση keywords κτλ). Λίγο πιο αναλυτικά:

On-Page Optimisation

On Page Βελτιστοποίηση αναφέρετε στους παράγοντες που επηρεάζουν την θέση κατάταξη μιας Ιστοσελίδας στην σελίδα οργανικών αποτελεσμάτων αναζήτησης (SERP) μέσα από αλλαγές και βελτιώσεις που εφαρμόζουμε σε αυτήν. Οι παράγοντες αυτοί είναι ελεγχόμενοι από εμάς ή από τον κώδικα που περιλαμβάνει η σελίδα μας.

Η ομάδα του DynamicSite αναλαμβάνει την ανάλυση με κατάλληλα εργαλεία και την εφαρμογή των εργασιών εκείνων που θα βοηθήσουν την σελίδα σας να επιτύχει καλύτερες θέσεις κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. H οικονομική προσφορά σας παρουσιάζει τις ενέργειες που μπορούμε να αναλάβουμε ώστε να βελτιώσουμε την θέση κατάταξης της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.
Πρέπει να επισημάνουμε πως η κατάταξη στην 1η σελίδα αποτελεσμάτων της Google - και η παραμονή σε αυτήν, είναι ένα εγχείρημα που εξαρτάται από 200 και πλέον παραμέτρους. Η διαβεβαίωση που έχετε από εμάς είναι πως θα εφαρμόσουμε "white hat" SEO τεχνικές ενδυνάμωσης περιεχομένου στην σελίδα σας όπως ακριβώς τις εφαρμόζουμε και στον δικό μας ιστότοπο. Η υψηλότερη δυνατή θέση κατάταξης της σελίδας σας παραμένει ο κυρίαρχος στόχος μας, και εργαζόμαστε πάντα με γνώμονα την επιτυχία σας αλλά δεν είμαστε σε θέση να προκαθορίσουμε την τελική κατάταξη της ιστοσελίδας σας.

Έχοντας υπόψιν αυτά, σας παρουσιάζω τις μεθόδους και το εύρος των υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε προκειμένου να επιτύχετε τον στόχο σας.

Μέθοδος προσέγγισης βελτιστοποίησης:

Η βελτιστοποίηση της σελίδας σας για έως και 5 όρους (λέξεις-κλειδιά) θα προκύψει μέσα από τον έλεγχο του SEO ανταγωνισμού σας με χρήση εξειδικευμένου λογισμικού που διαθέτουμε (Web CEO) καθώς και αλλαγές περιεχομένου που θα σας προτείνουμε.
Διενεργούμε την χρήση διαφημιστικής καμπάνιας ώστε να προκύψουν οι λέξεις που φέρνουν πραγματικό όφελος στην επιχείρηση σας για τουλάχιστον ένα μήνα. Κάνουμε χρήση online διαθέσιμων εργαλείων για την παρακολούθηση της πορείας της ιστοσελίδας σας. Σε αυτά τα εργαλεία θα έχετε πρόσβαση και εσείς.

Μετά την πάροδο του πρώτου μήνα αξιοποιούμε τα στοιχεία των αναζητήσεων από την πληρωμένη διαφήμιση και σας προτείνουμε πρόσθετες αλλαγές περιεχομένου. Το τελικό Report για την εξέλιξη βελτιστοποίησης για τις Λέξεις κλειδιά που στοχεύουμε παρουσιάζεται μετά την πάροδο ~3 μηνών. Πέρα από την αρχική συνεργασία μας έχετε την δυνατότητα να μας ζητήσετε την επικαιροποίηση της σελίδας σας όποτε το κρίνετε απαραίτητο.

Θεωρούμε πως είναι καλό παράλληλα με την αρχική βελτιστοποίηση να διενεργηθεί μια σύντομη διαφημιστική καμπάνια αναζήτησης, που θα χρησιμεύσει σαν έρευνα για τους όρους αναζήτησης που πραγματικά έχουν αξία (φέρνουν επισκέπτες) στην σελίδα σας. Παράλληλο όφελος της πληρωμένης διαφήμισης είναι πως αυξάνει την επισκεψιμότητα της σελίδας σας γιατί οι διαφημίσεις εμφανίζονται άμεσα στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων.

Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι το περιεχόμενο της σελίδας. "Καλό" περιεχόμενο είναι αυτό που περιέχει ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως το αν είναι μοναδικό (όχι απλά copy-paste από άλλες πηγές), να δίνει στον αναγνώστη πληροφορίες ενδιαφέρουσες και σχετικές με το αντικείμενο που αναζητά, να παρέχει καινοτομίες που κάνουν την πληροφόρηση πιο ευχάριστη και χρηστική.

Τέλος, το σωστό περιεχόμενο δεν κάνει κατάχρηση σε λέξεις κλειδιά. Τα κείμενα μας απευθύνονται σε ανθρώπους και όχι σε μηχανές αναζήτησης. Η λογική χρήση τους βοηθά το αναγνώστη να πάρει πληροφορίες που αναζητά χωρίς να κουράζει με ασύνδετο και επαναλαμβανόμενο κείμενο. Το DynamicSite αναλαμβάνει την μελέτη των σελίδων προορισμού (landing Pages) και την εκπόνηση προτάσεων για την εκλογίκευση και ενδυνάμωση τους στις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν.

 

Περιγραφή κόστους:
Αφορά εργασίες SEO και συνεργασία διάρκειας δύο μηνών. Μέσα στις υπηρεσίες Βελτιστοποίησης σας προσφέρουμε κατ' επιλογή σας, χωρίς επιπλέον χρέωση την Δημιουργία Διαφημιστικού λογαριασμού και την δημιουργία μηνυμάτων κειμένου και διαχείρισης της διαφήμισης για την περίοδο αυτή.

ΠΑΚΕΤΟ Υπηρεσιών SEO (για ως 5 KeyWords/ key Phrases)
500,00€ (+ΦΠΑ)

Οι Υπηρεσίες που περιλαμβάνονται αναλύονται παρακάτω:

 • check ON Page SEO
 • check Προτάσεις Ενδυνάμωσης Περιεχομένου (Content SEO)
 • check Βοηθητική Διαφημιστική Καμπάνια Αναζήτησης διάρκειας ~ 1 μήνα
 • check Χρήση λογαριασμού online εργαλείου Google Webmaster tools για την παρακολούθηση χαρακτηριστικών. (page speed, keywords, κλπ)
 • check Έλεγχος Page Speed & Προτάσεις Βελτίωσης
 • check Τελικό Report για την εξέλιξη βελτιστοποίησης για τις Λέξεις κλειδιά που στοχεύουμε μετά την πάροδο ~2μηνών

 

Για την διαφημιστική προβολή χρειάζεται μια δαπάνη από εσάς προς την Google (για κόστος PPC) περίπου 30,00€ στα οποία εμείς θα προσφέρουμε κουπόνι αξίας 75,00€. Έτσι η συνολική αξία προβολής σας φθάνει στα 105,00€ budget ικανοποιητικό να δώσει αποτελέσματα για τους όρους αναζήτησης που πρέπει να εστιάσουμε ώστε να βελτιωθεί η κατάταξη σας.
Οι υπηρεσίες Διαφημιστικής διαχείρισης ολοκληρώνονται με την κατανάλωση του προϋπολογισμού προβολής (στο παράδειγμα μας 105,00€) και την αναφορά των αποτελεσμάτων της σε εσάς.

 

Newsletter

captcha

κατασκευη ιστοσελιδων ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • κατασκευή ιστοσελίδων για εταιρεία παραγωγής υφασμάτινης συσκευασίας.

  www.nomadcovers.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για συμβουλευτική εταιρεία επιστημών υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

  pnvalue.com

 • κατασκευή ιστοσελίδων για εταιρεία οινοποιίας.

  patraikiwines.com

 • κατασκευή ιστοσελίδων για Δίκτυο Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας.

  dyeko.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για επισκευές και ενισχύσεις κτιρίων.

  stsconstructions.gr

κατασκευη e-shop ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • κατασκευή ιστοσελίδων για κατάστημα ρούχων.

  e-raniami.eu

 • κατασκευή e-shop για κατάστημα οπτικών.

  tagialiasou.gr

 • κατασκευη eshop για ηλεκτρονικά τσιγάρα και υγρά αναπλήρωσης

  wecig.gr

 • κατασκευη eshop για πωλήσεις ηλεκτρικών & οικιακών μικροσυσκευών

  melodiaeshop.gr

 • κατασκευη eshop για είδη Θέρμανσης, Μπεμπέ Παιδικά Καροτσάκια, Παιδικό κρεβατάκι, ποδήλατα, έπιπλα, φωτιστικά

  bulgariaeshop.com

Επικοινωνία

Το γραφείο μας βρίσκεται δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι

 • Διεύθυνση Θησέως 25, Μαρούσι, 15124, Ελλάδα
 • Τηλ. 210 32 44 467

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 188 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρίσκεστε εδώ: Home ΠΡΟΩΘΗΣΗ SEO ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ