κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευη eshop

Google AdWords - Διαφήμιση

Google Adwords

To dynamicsite προσφέρει υπηρεσίες διαφήμισης στα βασικότερα μέσα ηλεκτρονικής διαφήμισης.
Ενώ η διαφήμιση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης απαιτεί αρκετά μεγάλη χρηματική δαπάνη, η διαφήμιση στο διαδίκτυο είναι πολύ φθηνότερη με άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα, και μπορεί να ενεργοποιηθεί από τον κάθε ενδιαφερόμενο απευθείας.

 Τι μπορούμε να σας παρέχουμε
• Δημιουργία και διαχείριση της καμπάνιας
• Παρακολούθηση και βελτίωση της καμπάνιας
• Έρευνα keywords. Μελέτη και επιλογή των λέξεων κλειδιών που ανταποκρίνονται καλύτερα στους
δικούς σας στόχους.
• Επιλογή του σωστού budget και κόστους ανά κλικ
• Κατεύθυνση της διαφήμισης στη σωστή σελίδα υποδοχής (landing pages)
• Σύνδεση της καμπάνιας σας με μέτρηση μετατροπών (conversion tracking)
• Ανάλυση επισκεψιμότητας με χρήση της υπηρεσίας Google Analytics για να έχετε πάντα μια
λεπτομερή εικόνα των στατιστικών επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.
 
Τι θα κερδίσετε
• Άμεση απόδοση, άμεσα αποτελέσματα της διαφήμισής σας από το να την κάνατε μόνοι σας
• Μείωση των εξόδων της διαφήμισής σας
• Άμεση αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας
• Περισσότερες και πιο αποτελεσματικές ευκαιρίες προβολής
• Πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμούΟλοένα και περισσότεροι αποκτούν πρόσβαση στο internet και πολλοί κάνουν αγορές online ή ερευνούν για προϊόντα - υπηρεσίες και τις τιμές τους.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη συμπεριφορά των καταναλωτών στο διαδίκτυο, για το δικό σας κλάδο και για το πως οι πιθανοί σας πελάτες ψάχνουν ή αγοράζουν απο το internet κάνοντας κλικ στο Consumer Commerce Barometer

 
PartnerBadge 151030
Οδηγός διαφημιζομένων Google Adwords
Στο DynamicSite διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις Κατασκευής / Φιλοξενίας, Προώθησης και Διαφήμισης Ιστοσελίδων και παρέχουμε πραγματική υποστήριξη σε κάθε ψηφιακό σας βήμα. Διασφαλίζουμε την ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών ηλεκτρονικής διαφήμισης μέσα από συνεχής και επαναλαμβανόμενες πιστοποιήσεις Google Partner που διατηρούμε αδιάλειπτα.

 

Στρατηγική Προσέγγιση

customizeΒασική Επιδίωξη για την διαφημιστική προώθηση κάθε επιχείρησης είναι να αυξήσει την φήμη της ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερο κοινό και την αντίστοιχη κερδοφορία. Στο DynamicSite.
Μέσα από τα διαθέσιμα λογισμικά Facebook Pixel & Google Analytics έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε το Τζίρο που προκύπτει από τις διαφημίσεις σας.  Με εβδομαδιαία παρακολούθηση και συνεχή βελτιστοποίηση στοχεύουμε στην συνεχή αύξηση του Καθαρού Κέρδους Διαφημίσεων.

synartisi1

 

save moneyΧαμηλό Αρχικό Κόστος

Μέσα από τη συνεργασία μας επιθυμούμε να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού. Ξεκινάμε τη συνεργασία μας σε χαμηλό σταθερό κόστος που θα επιτρέψει στην Επιχείρηση σας να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί. Εργαζόμαστε για να τα μεγιστοποιήσουμε τα κέρδη σας και συνδέουμε τις αμοιβές μας με τα κέρδη σας αφού πρώτα σας αποδείξουμε την αποτελεσματικότητα μας.

 

paymentΑμοιβή με Βάση το Αποτέλεσμα

Η παρακολούθηση και η βελτιστοποίηση ενός διαφημιστικού λογαριασμού απαιτεί ενδελεχή και συνεχή έλεγχο. Φροντίζουμε ώστε το κίνητρο μας για την βέλτιστη αξιοποίηση της δαπάνης σας να είναι ανάλογο με το αποτέλεσμα που επιτυγχάνουμε για εσάς.

 

Υπηρεσία Διαφήμισης: Google AdWords

Βασική επιδίωξη μιας καμπάνιας είναι η Αύξηση της ροής επισκεπτών στην σελίδα της εταιρίας σας, με στόχο την μετατροπή τους σε πελάτες. Ακόμα σας δίνει την ευκαιρία να υπενθυμίσετε την παρουσία σας και να ενημερώσετε τους επισκέπτες για προϊόντα & προσφορές με μεθόδους επαναληπτικού Marketing και στόχευση κοινών που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Τέλος, είναι το πρωταρχική προβολή της εταιρίας με γενικότερο σκοπό την αναγνωρισιμότητα της.

Παρακάτω παραθέτουμε αναλυτικά τα διαδικτυακά κανάλια μέσα από τα οποία θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε το κοινό-στόχο για τον σκοπό και τους στόχους επικοινωνίας που έχετε θεσπίσει.

Search Network (Δίκτυο Αναζήτησης)

Οι διαφημίσεις αντιστοιχίζονται με σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης βάσει των όρων ή των φράσεων που χρησιμοποιεί κάποιος στην αναζήτησή του. Έτσι έχουμε την δυνατότητα να εμφανιζόμαστε μόνο σε πολύ συντομευμένες αναζητήσεις

Display Network (Δίκτυο Εμφάνισης)

To δίκτυο εμφάνισης δείχνει διαφημιστικά μηνύματα κειμένου ή εικόνας ή και κινούμενων εικόνων σε σελίδες υψηλής επισκεψιμότητας που ανήκουν στο δίκτυο της Google (πχ in.gr)
Έχουμε την δυνατότητα να στοχεύσουμε το κοινό- στόχο βάσει ενδιαφερόντων επισκέπτη ή θεματολογίας κάποιας σχετικής με το αντικείμενο μας δημοσίευσης, ή με συνδυασμούς δημογραφικών χαρακτηριστικών που περιγράφουν το κοινό-στόχο της επιχείρησης σας.
Οι διαφημίσεις σας αντιστοιχίζονται με ιστότοπους και άλλες τοποθετήσεις, όπως οι εφαρμογές για κινητά, όταν οι λέξεις-κλειδιά σας είναι σχετικές με το περιεχόμενο ενός ιστότοπου ή με τα ενδιαφέροντα ενός χρήστη που περιηγείται σε έναν ιστότοπο.

Google AdWords Remarketing

Προτείνουμε ιδιαίτερα την χρήση του εργαλείου επαναληπτικού marketing. Μέσα από αυτό έχουμε την δυνατότητα να στοχεύσουμε χρήστες που επισκέφθηκαν την σελίδα μας και να τους “ακολουθεί” η διαφήμιση μας και σε ιστοσελίδες και εφαρμογές κινητών που προβάλλουν διαφημίσεις εικόνας ή κειμένου μέσα από το δίκτυο εμφάνισης της Google
Οι διαφημίσεις σας αντιστοιχίζονται με ιστότοπους και άλλες τοποθετήσεις, όπως οι εφαρμογές για κινητά, όταν οι λέξεις-κλειδιά σας είναι σχετικές με το περιεχόμενο ενός ιστότοπου ή με τα ενδιαφέροντα ενός χρήστη που περιηγείται σε έναν ιστότοπο.

 

Τιμές Διαφήμισης Ιστοσελίδας - Digital Marketing

 

 

Newsletter

captcha

κατασκευη ιστοσελιδων ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • κατασκευή ιστοσελίδων για εταιρεία παραγωγής υφασμάτινης συσκευασίας.

  www.nomadcovers.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για συμβουλευτική εταιρεία επιστημών υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

  pnvalue.com

 • κατασκευή ιστοσελίδων για εταιρεία οινοποιίας.

  patraikiwines.com

 • κατασκευή ιστοσελίδων για Δίκτυο Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας.

  dyeko.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για επισκευές και ενισχύσεις κτιρίων.

  stsconstructions.gr

κατασκευη e-shop ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • κατασκευή ιστοσελίδων για κατάστημα ρούχων.

  e-raniami.eu

 • κατασκευή e-shop για κατάστημα οπτικών.

  tagialiasou.gr

 • κατασκευη eshop για ηλεκτρονικά τσιγάρα και υγρά αναπλήρωσης

  wecig.gr

 • κατασκευη eshop για πωλήσεις ηλεκτρικών & οικιακών μικροσυσκευών

  melodiaeshop.gr

 • κατασκευη eshop για είδη Θέρμανσης, Μπεμπέ Παιδικά Καροτσάκια, Παιδικό κρεβατάκι, ποδήλατα, έπιπλα, φωτιστικά

  bulgariaeshop.com

Επικοινωνία

Το γραφείο μας βρίσκεται δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι

 • Διεύθυνση Θησέως 25, Μαρούσι, 15124, Ελλάδα
 • Τηλ. 210 32 44 467

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 183 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρίσκεστε εδώ: Home ΠΡΟΩΘΗΣΗ Digital Marketing ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Google Adwords