κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευη eshop

Google AdWords - Διαφήμιση

Google AdWords

 
Το Google AdWords είναι το εργαλείο διαφήμισης που προσφέρεται απο την Google, την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης. Με το Google AdWords μπορείte να προβάλεte το διαφημιστικό σας μήνυμα στο δικό σας κοινό με χαμηλό κόστος.  Μπορείτε να στοχεύσετε με διαφορετικά διαφημιστικά μηνύματα σε πολλές διαφορετικες χώρες ή και ανάλογα με την γλωσσα. Με το Google AdWords Μπορείτε να στοχεύσετε το κοινό σας με βάση τις αναζητήσεις του με λέξεις κλειδιά ή μπορείτε να εμφανίσετε τα μηνύματά σας με μορφή εικόνας - banner σε δίκτυα - ενημερωτικά portals στοχεύοντας το ποιο σχετικό για εσάς κοινό με βάση τα ενδιαφέροντά του ή με μεθόθους remarketing κ.α.
 
Αποκτήσαμε την πιστοποίηση Google Partner ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών Google AdWords στους πελάτες μας στο τομέα της διαφήμισης. Η πιστοποίηση αυτή παρέχεται κατόπιν επιστυχίας σε εξετάσεις που διενεργούνται από την Google με βάση επιτυχίας το 80% αλλά και με την έμπρακτη διαχείριση διαφημίσεων πελατών Google AdWords με δαπάνη μεγαλύτερη των 10,000ευρω ανα τρίμηνο αλλά και μετά την εκπλήρωση ποιοτικών κριτηρίων που ενημερώνονται καθημερινά τα οποία λαμβάνουν υπόψη την συνολική ενασχόλιση του διαφημιστή, την ενασχόλισή του με όλους τους παρεχόμενους τρόπους διαφήμισης Google Adwords και την συνεχόμενη βελτιστοποίηση στις καμπάνιες Google AdWords που αναλαμβάνει

 

Πώς λειτουργεί μια διαφήμιση Google AdWords;

Το Google AdWords είναι ένα εύχρηστο εργαλείο στοχευμένης διαφήμισης στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.
Επιτρέπει τη δημιουργία διαφημίσεων κειμένου ή εικόνας (banner), οι οποίες ρυθμίζονται να εμφανίζονται για σgoogle adwords partnerυγκεκριμένες λέξεις κλειδιά (ή όρους αναζήτησης), κάθε φορά που ένας χρήστης αναζητά πληροφορίες στο internet σχετικές με αυτές τις λέξεις.

Αν οι λέξεις-κλειδιά που έχετε επιλέξει αντιστοιχούν στην αναζήτησή τους, η διαφήμισή σας θα εμφανιστεί δίπλα ή πάνω από τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης Google. Επίσης μπορείτε να διαφημιστείτε σε πολλά porals τα οποία στα περιθώρια των σελίδων τους προβάλουν διαφημίσεις απο το google. Έτσι όταν κάποιος διαβάζει ένα αρθρο που περιέχει σχετικές λέξεις κλειδιά με το δικό σας αντικείμενο τότε αυτόματα η google αξιολογεί τις σχετικές διαφημίσεις με αυτές τις λέξεις και τις προβάλλει στα μάτια των αναγνωστών.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα Google AdWords ReMarketing έτσι  μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να εμφανίζονται οι προσφορές σας σε όποιον χρήστη έχει επισκευτεί την σελίδα σας.

Επιπρόσθετα με το Google AdWords μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενα video σας ως διαφημιστική προβολή στο youtube πρίν την εμφάνιση άλλων videos

 

Πληρώνετε μόνο για αποτελέσματα
Με το Google AdWords, χρεώνεστε μόνο αν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας και μεταβεί στον ιστότοπό σας, όχι όταν προβάλλεται η διαφήμισή σας. Με άλλα λόγια, πληρώνετε μόνο όταν η διαφήμιση σας έχει αποτέλεσμα.

google adwords partner

Το ποσό που θα επενδύσετε στο Google AdWords εξαρτάται από εσάς. Δεν υπάρχουν ελάχιστες απαιτήσεις προϋπολογισμού και ελάχιστοι όροι. Δεν υπάρχει τιμοκατάλογος Google AdWords για το κόστος του κάθε κλικ. Η τιμή του κλικ καθορίζεται από τους συμμετέχοντες στη δημοπρασία και αλγόριθμους της google. Μεσω των εργαλείων Google AdWrods Mπορείτε να καθορίσετε τη δική σας ημερήσια δαπάνη και το ανώτατο κόστος ανά κλικ, ώστε να είναι προβλέψιμη η μηνιαία δαπάνη της διαφήμισης.

 

Τι μπορούμε να σας παρέχουμε
• Δημιουργία και διαχείριση της καμπάνιας Google AdWords
• Παρακολούθηση και βελτίωση της καμπάνιας Google AdWords
• Έρευνα keywords. Μελέτη και επιλογή των λέξεων κλειδιών που ανταποκρίνονται καλύτερα στους
δικούς σας στόχους.
• Επιλογή του σωστού budget και κόστους ανά κλικ
• Κατεύθυνση της διαφήμισης Google AdWords στη σωστή σελίδα υποδοχής (landing pages)
• Σύνδεση της καμπάνιας Google Adwords σας με μέτρηση μετατροπών (conversion tracking)
• Ανάλυση επισκεψιμότητας με χρήση της υπηρεσίας Google Analytics για να έχετε πάντα μια
λεπτομερή εικόνα των στατιστικών επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.
• Σύνδεση λογαριασμών Google Adwords και Google Analytics
• Σύνδεση Google AdWords με Google Web Master Tools
• Δημιουργία Dynamic Google AdWords Ads ώστε αυτόματα να προβάλλονται τα ποιο σχετικά σας προϊόντα σε ανάλογες αναζητήσεις ( πολύ χρήσιμο για ηλεκτρονικά καταστήματα )
• Ανάλυση του ανταγωνιμού σας στο Google AdWords

 

Τι θα κερδίσετε
• Άμεση απόδοση, άμεσα αποτελέσματα της διαφήμισής σας από το να την κάνατε μόνοι σας
• Μείωση των εξόδων της διαφήμισής σας από οτι θα ήταν αν κάνατε μια καμπάνια Google AdWords μόνοι σας και με πρόχειρο τρόπο
• Άμεση αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας
• Περισσότερες και πιο αποτελεσματικές ευκαιρίες προβολής
• Πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού

 

Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Διαφήμισης

1. Διαφήμιση στο Google AdWords

Δημιουργία και υποστήριξη διαφημιστικής Καμπάνιας Google AdWords

α.  154 € για την κατασκευή της καμπάνιας και ένας μήνας υποστήριξη και βελτιστοποιήσεις Εως 6 διαφημιστικά μηνύματα κειμένου και κατασκευή 15 banners εικόνων χωρίς περιορισμό σε αριθμό λέξεων κλειδιών με ολες τις μεθόδους google adwords (περιλαμβάνεται και η κατασκευή για εικόνες - banners που θα εμφανίζονται σε ενημερωτικά portals ή και να ακολουθούν τους επισκέπτες της σελίδας για 30 ημέρες από την πρόσφατη επίσκεψη στη σελίδα σας.) Θα έχετε πρόσβαση με δυνατότητα παρακολούθησης τη καμπάνιας χωρίς πλήρη πρόσβαση για αλλαγές. Κατόπιν η υποστήριξη της καμπάνιας χρεώνεται με το μήνα 84 € ή αν θέλετε αποκτάτε την πλήρη πρόσβαση με χρέωση 123 €

β.   246 € για την κατασκευή της καμπάνιας και ένας μήνας υποστήριξη για βελτιστοποιήσεις. Εως 20 διαφημιστικά μηνύματα κειμένου και κατασκευή 30 banners εικόνων.  Εμφάνιση διαφημιστικών μηνυμάτων στο δίκτυο αναζήτησης και σε Portals με ολες τις μεθόδους google adwords χωρίς περιορισμό σε αριθμό λέξεων κλειδιών. Περιλαμβάνει και την πλήρη πρόσβαση και διαχείριση της καμπάνιας από εσάς.  Κατόπιν σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια από την ομάδα μας οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης χρεώνονται 123 € το μήνα και υπάρχει Δυνατότητα για καλύτερη τιμή για προπληρωμή τριμήνου ή εξαμήνου.

Έτσι θα εμφανίζεστε άμεσα στη πρώτη σελίδα του google για όσες λέξεις κλειδιά θέλετε. Θα χρειαστεί να συνδέσουμε μια πιστωτική σας κάρτα (προπληρωμένη) ώστε να πληρώνετε την Google Ανάλογα με τα κλικ. Απαιτείται μια αρχική κατάθεση στη google ενός ποσού τουλάχιστον 25 € από την κάρτα σας και εμείς θα προσθέσουμε άλλα 75 € δωρεάν διαφήμισης. Κατόπιν και όποτε θέλετε μπορεί να γίνεται προπληρωμή οποιουδήποτε ποσού στη google για την συνέχιση της διαφήμισής σας.

Αν το επιθυμείτε με χρέωση 246 € σας παρέχουμε εκπαίδευση για το πώς να παρακολουθείτε την καμπάνια σας και να την επεκτείνετε.

* Εάν η προβολή σας ακολουθεί μια εποχικότητα δεν είναι υποχρεωτική η πληρωμή των υπηρεσιών μας κάθε τρίμηνο. Γίνεται παύση και επανέναρξη όποτε απαιτείται.
Οι τιμές των υπηρεσιών μας ισχύουν για διαφημιστική δαπάνη στη google έως 600 € / μήνα. Οι περιπτώσεις που ξεπερνούν το ποσό των 600 € / μήνα, η μηνιαία υποστήριξη θα διαμορφώνεται κατόπιν ειδικής συμφωνίας και ανάλογα με την πολυπλοκότητα της καμπάνιας και του απαιτούμενου χρόνου υποστήριξής σας.

2. Εργασία για Δημιουργία Διαφήμισης στο facebook  50 €

3. Δημιουργία fanpage facebook  84€  |   twitter  84€

4. Κατασκευή σελίδας στο Youtube και Video 2΄    154 €
Κατασκευάζουμε video από φωτογραφίες σας με κάποια σλόγκαν και το αναρτούμε στο youtube.

.

Newsletter

captcha

κατασκευη ιστοσελιδων ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • κατασκευή ιστοσελίδων για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης

  seeme.com.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για Ψηφιοποιημένο, διαδικτυακό video club

  provoli-video.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για Μεταφορές στην Αθήνα, ιδιωτικές εκδρομές και ομαδικές εκδρομές

  mytransferathens.com

 • κατασκευή ιστοσελίδων για τον δήμο Μήλου

  municipality.milos.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για Body and Soul Center στη Σκύρο

  lifeinbalance.gr

κατασκευη e-shop ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • κατασκευη eshop για έπιπλα

  the-house.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων πολυκατάστημα eshop με όλα όσα χρειάζεστε για ταξίδια

  galliva.com

 • κατασκευή ιστοσελίδων πολυκατάστημα eshop Χειροποίητων Προϊόντων

  handmadefactory.com

 • κατασκευη eshop για κατάστημα κοσμημάτων

  kosmima-eshop.gr

 • κατασκευη eshop για Κατασκευή Κοσμημάτων και Πωλήσεις Χονδικής

  garofalakis.com.gr

Επικοινωνία

Το γραφείο μας βρίσκεται δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι

 • Διεύθυνση Θησέως 25, Μαρούσι, 15124, Ελλάδα
 • Τηλ. 210 32 44 467

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 118 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρίσκεστε εδώ: Home ΠΡΟΩΘΗΣΗ Digital Marketing ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Google Adwords