κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευη eshop

Υπηρεσίες Digital Marketing

Καθώς διευρύνεται τόσο η χρήση του Internet όσο και τα μέσα πρόσβασης που χρησιμοποιούν οι καταναλωτές για την σύνδεση τους (PC, Tablet, Mobile συσκευές), είναι πολύ σημαντικό για κάθε επιχείρηση να παρέχει περιεχόμενο που θα προβάλει με τον σωστό τρόπο τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της. Η Ψηφιακή προβολή κάθε οργανισμού απαιτεί την χρήση εκείνων των ενεργειών που θα επιτύχουν τους στόχους που έχει θεσπίσει, αλλά και την ενορχήστρωση των διαθέσιμων τρόπων προβολής για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος.
Με οδηγό την καλύτερη και αποδοτικότερη προβολή σας, παρουσιάζουμε τις υπηρεσίες μας για την προώθηση της ιστοσελίδας σας και είμαστε σε θέση να προτείνουμε μια εξατομικευμένη σειρά από προωθητικές ενέργειες Digital Marketing που θα βοηθήσουν σημαντικά την προβολή και την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας, ωστε να αποκτήσετε μια σταθερή και πιστή πελατεία.

To dynamicsite προσφέρει υπηρεσίες διαφήμισης στα βασικότερα μέσα ηλεκτρονικής διαφήμισης.
Ενώ η διαφήμιση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης απαιτεί αρκετά μεγάλη χρηματική δαπάνη, η διαφήμιση στο διαδίκτυο είναι πολύ φθηνότερη με άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα, και μπορεί να ενεργοποιηθεί από τον κάθε ενδιαφερόμενο απευθείας.

Ολοένα και περισσότεροι αποκτούν πρόσβαση στο internet και πολλοί κάνουν αγορές online ή ερευνούν για προϊόντα - υπηρεσίες και τις τιμές τους.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη συμπεριφορά των καταναλωτών στο διαδίκτυο, για το δικό σας κλάδο και για το πως οι πιθανοί σας πελάτες ψάχνουν ή αγοράζουν απο το internet κάνοντας κλικ στο Consumer Commerce Barometer

 
Διαφήμιση στο google adwords
Τα εργαλεία που προσφέρονται απο την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης το google αλλα και απο το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης το facebook είναι υπέρ αρκετά ώστε το διαφημιστικό σας μήνυμα να προβληθεί εκατομμύρια φορές με χαμηλό κόστος.  Μπορείτε να στοχεύσετε με διαφορετικα διαφημιστικά μηνύματα σε πολλές διαφορετικές χώρες ή και ανάλογα με την γλώσσα.
 
PartnerBadge-Horizontal250-94Αποκτήσαμε την πιστοποίηση Google Partner ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας στο τομέα της διαφήμισης. Η πιστοποίηση αυτή παρέχεται κατόπιν επιτυχίας σε εξετάσεις που διενεργούνται απο την Google με βάση επιτυχίας το 80% αλλά και με την έμπρακτη διαχείριση διαφημίσεων πελατών με δαπάνη μεγαλύτερη των 10,000ευρω ανά τρίμηνο αλλά και μετά την εκπλήρωση ποιοτικών κριτηρίων τα οποία λαμβάνουν υπόψη την συνολική ενασχόλιση του διαφημιστή, την ενασχόλισή του με όλους τους παρεχόμενους τρόπους διαφήμισης  και την συνεχόμενη βελτιστοποίηση στις καμπάνιες που αναλαμβάνει.
Σελίδα δημόσιας πρόσβασης στο Facebook
fb boxΗ δημιουργία Σελίδας στο Facebook, σας βοηθάει να οικοδομήσετε μια πιο στενή σχέση με το κοινό και τους πελάτες σας.
 

 

Διαφήμιση με Facebook Ads
fb-adsΟι διαφημίσεις Facebook έχουν σχεδιαστεί ώστε να βοηθάνε τους διαφημιστές να δείχνουν στους χρήστες διαφημίσεις που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά τους. Το κόστος των διαφημίσεων στο Facebook εξαρτάται από εσάς. Μπορούμε να επιλέξουμε είτε ημερήσιο είτε εφάπαξ προϋπολογισμό. Θα χρεώνεστε αποκλειστικά για τις εμφανίσεις ή τα κλικ που θα γίνονται, ενώ το ποσό που θα πληρώνετε δεν θα υπερβαίνει ποτέ τον προϋπολογισμό σας. Οι διαφημίσεις μπορούν να γίνουν με στόχευση με βάση την τοποθεσία, φύλο, ηλικία, τα δημογραφικά στοιχεία και τα ενδιαφέροντα του κοινού που στοχεύετε.

 

Social media & online reputation management
08082007005Ανακοινώσεις σας στα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram, Twitter κλπ.

 

Διαγωνισμοί
facebook-competitionΔώστε νέα ώθηση στην δημιουργία περισσότερων φίλων με την διεξαγωγή διαγωνισμών μέσα απο το Facebook. Έτσι αποκτάτε ακόμα περισσότερη προβολή καθώς συγκεντρώνετε μεγαλύτερο κοινό και επιβραβέβετε τους πιστούς σας πελάτες.

 

Newsletters
newsletter6Δημιουργούμε για εσάς Πρότυπα/Φόρμες (templates) τα οποία μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν απο εσάς για την αποστολή ομαδικών μηνυμάτων μέσω της υπηρεσίας του Mailerlite.com

 

Οι προωθητικές ενέργειες μπορούν να σχεδιαστούν και να υλοποιηθούν ξεχωριστά ή σε συνδυασμό μεταξύ τους πάντοτε σύμφωνα με το δικό σας επιθυμητό επίπεδο δαπάνης και την σχέση προωθητικής ενέργειας και απόδοσης. Όλες οι ενέργειες που αναγράφονται παρέχουν πληθώρα στατιστικών στοιχείων τα οποία μοιραζόμαστε μαζί σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
Είμαστε πάντοτε στην διάθεση σας για να δούμε αναλυτικά τις ανάγκες σας για προβολή και να σχεδιάσουμε την πιο αποδοτική καμπάνια για την επιχείρηση σας.
 

Newsletter

captcha

κατασκευη ιστοσελιδων ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • κατασκευή ιστοσελίδων για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης

  seeme.com.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για Ψηφιοποιημένο, διαδικτυακό video club

  provoli-video.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για Μεταφορές στην Αθήνα, ιδιωτικές εκδρομές και ομαδικές εκδρομές

  mytransferathens.com

 • κατασκευή ιστοσελίδων για τον δήμο Μήλου

  municipality.milos.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για Body and Soul Center στη Σκύρο

  lifeinbalance.gr

κατασκευη e-shop ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • κατασκευη eshop για έπιπλα

  the-house.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων πολυκατάστημα eshop με όλα όσα χρειάζεστε για ταξίδια

  galliva.com

 • κατασκευή ιστοσελίδων πολυκατάστημα eshop Χειροποίητων Προϊόντων

  handmadefactory.com

 • κατασκευη eshop για κατάστημα κοσμημάτων

  kosmima-eshop.gr

 • κατασκευη eshop για Κατασκευή Κοσμημάτων και Πωλήσεις Χονδικής

  garofalakis.com.gr

Επικοινωνία

Το γραφείο μας βρίσκεται δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι

 • Διεύθυνση Θησέως 25, Μαρούσι, 15124, Ελλάδα
 • Τηλ. 210 32 44 467

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 439 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρίσκεστε εδώ: Home ΠΡΟΩΘΗΣΗ Digital Marketing