κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευη eshop

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟ INTERNET

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

με 25 € διαφημιστική δαπάνη στη google παίρνετε κουπόνι δωρεάν διαφήμισης 75 €

 

To dynamicsite προσφέρει υπηρεσίες διαφήμισης στα βασικότερα μέσα ηλεκτρονικής διαφήμισης.
Ενώ η διαφήμιση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης απαιτεί αρκετά μεγάλη χρηματική δαπάνη, η διαφήμιση στο διαδίκτυο είναι πολύ φθηνότερη με άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα, και μπορεί να ενεργοποιηθεί από τον κάθε ενδιαφερόμενο απευθείας.

 Τι μπορούμε να σας παρέχουμε
• Δημιουργία και διαχείριση της καμπάνιας
• Παρακολούθηση και βελτίωση της καμπάνιας
• Έρευνα keywords. Μελέτη και επιλογή των λέξεων κλειδιών που ανταποκρίνονται καλύτερα στους
δικούς σας στόχους.
• Επιλογή του σωστού budget και κόστους ανά κλικ
• Κατεύθυνση της διαφήμισης στη σωστή σελίδα υποδοχής (landing pages)
• Σύνδεση της καμπάνιας σας με μέτρηση μετατροπών (conversion tracking)
• Ανάλυση επισκεψιμότητας με χρήση της υπηρεσίας Google Analytics για να έχετε πάντα μια
λεπτομερή εικόνα των στατιστικών επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.
 
Τι θα κερδίσετε
• Άμεση απόδοση, άμεσα αποτελέσματα της διαφήμισής σας από το να την κάνατε μόνοι σας
• Μείωση των εξόδων της διαφήμισής σας
• Άμεση αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας
• Περισσότερες και πιο αποτελεσματικές ευκαιρίες προβολής
• Πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμούΟλοένα και περισσότεροι αποκτούν πρόσβαση στο internet και πολλοί κάνουν αγορές online ή ερευνούν για προϊόντα - υπηρεσίες και τις τιμές τους.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη συμπεριφορά των καταναλωτών στο διαδίκτυο, για το δικό σας κλάδο και για το πως οι πιθανοί σας πελάτες ψάχνουν ή αγοράζουν απο το internet κάνοντας κλικ στο Consumer Commerce Barometer

 
PartnerBadge 151030
Οδηγός διαφημιζομένων Google Adwords
Στο DynamicSite διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις Κατασκευής / Φιλοξενίας, Προώθησης και Διαφήμισης Ιστοσελίδων και παρέχουμε πραγματική υποστήριξη σε κάθε ψηφιακό σας βήμα. Διασφαλίζουμε την ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών ηλεκτρονικής διαφήμισης μέσα από συνεχής και επαναλαμβανόμενες πιστοποιήσεις Google Partner που διατηρούμε αδιάλειπτα.

 

Στρατηγική Προσέγγιση

customizeΒασική Επιδίωξη για την διαφημιστική προώθηση κάθε επιχείρησης είναι να αυξήσει την φήμη της ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερο κοινό και την αντίστοιχη κερδοφορία. Στο DynamicSite.
Μέσα από τα διαθέσιμα λογισμικά Facebook Pixel & Google Analytics έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε το Τζίρο που προκύπτει από τις διαφημίσεις σας.  Με εβδομαδιαία παρακολούθηση και συνεχή βελτιστοποίηση στοχεύουμε στην συνεχή αύξηση του Καθαρού Κέρδους Διαφημίσεων.

synartisi1

 

save moneyΧαμηλό Αρχικό Κόστος

Μέσα από τη συνεργασία μας επιθυμούμε να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού. Ξεκινάμε τη συνεργασία μας σε χαμηλό σταθερό κόστος που θα επιτρέψει στην Επιχείρηση σας να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί. Εργαζόμαστε για να τα μεγιστοποιήσουμε τα κέρδη σας και συνδέουμε τις αμοιβές μας με τα κέρδη σας αφού πρώτα σας αποδείξουμε την αποτελεσματικότητα μας.

 

paymentΑμοιβή με Βάση το Αποτέλεσμα

Η παρακολούθηση και η βελτιστοποίηση ενός διαφημιστικού λογαριασμού απαιτεί ενδελεχή και συνεχή έλεγχο. Φροντίζουμε ώστε το κίνητρο μας για την βέλτιστη αξιοποίηση της δαπάνης σας να είναι ανάλογο με το αποτέλεσμα που επιτυγχάνουμε για εσάς.

 

Υπηρεσία Διαφήμισης: Google AdWords

Βασική επιδίωξη μιας καμπάνιας είναι η Αύξηση της ροής επισκεπτών στην σελίδα της εταιρίας σας, με στόχο την μετατροπή τους σε πελάτες. Ακόμα σας δίνει την ευκαιρία να υπενθυμίσετε την παρουσία σας και να ενημερώσετε τους επισκέπτες για προϊόντα & προσφορές με μεθόδους επαναληπτικού Marketing και στόχευση κοινών που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Τέλος, είναι το πρωταρχική προβολή της εταιρίας με γενικότερο σκοπό την αναγνωρισιμότητα της.

Παρακάτω παραθέτουμε αναλυτικά τα διαδικτυακά κανάλια μέσα από τα οποία θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε το κοινό-στόχο για τον σκοπό και τους στόχους επικοινωνίας που έχετε θεσπίσει.

Search Network (Δίκτυο Αναζήτησης)

Οι διαφημίσεις αντιστοιχίζονται με σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης βάσει των όρων ή των φράσεων που χρησιμοποιεί κάποιος στην αναζήτησή του. Έτσι έχουμε την δυνατότητα να εμφανιζόμαστε μόνο σε πολύ συντομευμένες αναζητήσεις

Display Network (Δίκτυο Εμφάνισης)

To δίκτυο εμφάνισης δείχνει διαφημιστικά μηνύματα κειμένου ή εικόνας ή και κινούμενων εικόνων σε σελίδες υψηλής επισκεψιμότητας που ανήκουν στο δίκτυο της Google (πχ in.gr)
Έχουμε την δυνατότητα να στοχεύσουμε το κοινό- στόχο βάσει ενδιαφερόντων επισκέπτη ή θεματολογίας κάποιας σχετικής με το αντικείμενο μας δημοσίευσης, ή με συνδυασμούς δημογραφικών χαρακτηριστικών που περιγράφουν το κοινό-στόχο της επιχείρησης σας.
Οι διαφημίσεις σας αντιστοιχίζονται με ιστότοπους και άλλες τοποθετήσεις, όπως οι εφαρμογές για κινητά, όταν οι λέξεις-κλειδιά σας είναι σχετικές με το περιεχόμενο ενός ιστότοπου ή με τα ενδιαφέροντα ενός χρήστη που περιηγείται σε έναν ιστότοπο.

Google AdWords Remarketing

Προτείνουμε ιδιαίτερα την χρήση του εργαλείου επαναληπτικού marketing. Μέσα από αυτό έχουμε την δυνατότητα να στοχεύσουμε χρήστες που επισκέφθηκαν την σελίδα μας και να τους “ακολουθεί” η διαφήμιση μας και σε ιστοσελίδες και εφαρμογές κινητών που προβάλλουν διαφημίσεις εικόνας ή κειμένου μέσα από το δίκτυο εμφάνισης της Google
Οι διαφημίσεις σας αντιστοιχίζονται με ιστότοπους και άλλες τοποθετήσεις, όπως οι εφαρμογές για κινητά, όταν οι λέξεις-κλειδιά σας είναι σχετικές με το περιεχόμενο ενός ιστότοπου ή με τα ενδιαφέροντα ενός χρήστη που περιηγείται σε έναν ιστότοπο.

 

Τιμές Διαφήμισης Ιστοσελίδας - Digital Marketing

 

Υπηρεσία: Social Media Promotion & Content Marketing

Υπηρεσία Διαφήμισης Ιστοσελίδων στo facebook: Social media Ads
Social media Ads

Το κοινό που στοχεύουμε να ενημερώσουμε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μιας online επιχείρησης, δεν περιορίζεται στην χρήση του διαδικτύου ως “βιβλιοθήκη” αναζήτησης πληροφοριών. Μεγάλο κομμάτι του online χρόνου που καταναλώνουμε   έχει αντικείμενο την διασκέδαση και φυσικά την χρήση σελίδων κοινωνικών δικτύων με βασικότερο εκπρόσωπό τους το Facebook. Η ευκαιρία που μας παρέχει η διαφήμιση σε κοινωνικά δίκτυα είναι η προσέγγιση ατόμων που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα μας, και αν και δεν αναζητούν ενεργά πληροφόρηση εκείνη την στιγμή αλλά είναι δεκτικοί λόγω ενδιαφερόντων ή συνηθειών.

Παρακάτω παραθέτουμε αναλυτικά τα διαδικτυακά κανάλια μέσα από τα οποία θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε το κοινό-στόχο για τον σκοπό και τους στόχους επικοινωνίας που έχετε θεσπίσει.

 

Audience Network

 Σχεδιάζουμε και προβάλουμε δημιουργικά μηνύματα σύμφωνα με τον βασικό στόχο που επιδιώκετε. Είτε αφορούν την ενημέρωση και την προσέλκυση επισκεπτών στην σελίδα σας, την προώθηση προϊόντων και προσφορών ή απλά την αύξηση των ακολούθων σας. Η Στόχευση μας μπορεί να γίνει με συνδυασμούς δημογραφικών, γεωγραφικών και άλλων στοιχείων συμπεριφοράς ώστε να βρούμε και να ενημερώσουμε το κατάλληλο κοινό για την δική σας επιχείρηση.

 

Re-targeting με Facebook Pixel

Προτείνουμε ιδιαίτερα την χρήση του αυτού του εργαλείου επαναληπτικού marketing. Μέσα από αυτό έχουμε την δυνατότητα να στοχεύσουμε χρήστες που επισκέφθηκαν την σελίδα μας και να τους “ακολουθεί” η διαφήμιση μας ώστε να υπενθυμίζει τα προϊόντα μας σε αυτούς που είναι πιο πιθανό να προχωρήσουν σε μετατροπή από απλοί επισκέπτες σε πελάτες και αποτελεί την καλύτερη μέθοδο για την καθιέρωση και συντήρηση του Brand awareness της επιχείρησης σας.

 

Social media Strategy

Η παρουσία σελίδας/ προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενισχύει σημαντικά στην αναγνωρισιμότητα του brand name από το ευρύ κοινό. Επιπλέον, διευκολύνουν την απόκτηση επισκεπτών στην εταιρική σελίδα και προσφέρουν ένα βήμα διαλόγου και άμεσης επικοινωνίας και πληροφόρησης. Είναι αναμενόμενο ότι όσο πιο ευρεία είναι η παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα τόσο πιο γρήγορα μπορεί να επιτευχθεί η αναγνωρισιμότητα.
Παρόλα αυτά η επιλογή των δικτύων για την επιχείρηση μας και ο τρόπος που τα διαχειριζόμαστε έχει άμεσο αντίκτυπο στο χαρακτήρα που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ή που επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε προς τα έξω. Έτσι η σωστή επιλογή κοινωνικού δικτύου ξεκινάει από το χαρακτήρα της επιχείρησης μας, και εν συνεχεία από τις δυνατότητες επικοινωνίας και την συμπεριφορά που έχουν οι χρήστες σε κάθε δίκτυο.
Η στρατηγική προσέγγιση μας για την δημιουργία προφίλ σε κοινωνικά δίκτυα, ακολουθεί την ανάλυση των και των δυνάμεων & ευκαιριών που προσφέρει κάθε δίκτυο για τον συγκεκριμένο τομέα δραστηριοτήτων της επιχείρηση σας.
Οι αναρτήσεις μας στα social media θα αφορούν τις προσφορές, τους διαγωνισμούς, τα άρθρα που θα έχουμε δημοσιεύσει στο site, ενώ θα υπάρχουν και «αναρτήσεις υπενθύμισης» με πληροφορίες που θα υπενθυμίζουν την επιχείρηση και θα δημιουργούν μια interactive σχέση με το κοινό που μας ακολουθεί.

 

Facebook Profile Setup

Αναμφισβήτητα το Facebook αποτελεί το κυρίαρχο και βασικότερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Πέρα από την ευκαιρία να απευθυνθούμε σε ένα μεγάλο κοινό και την αμεσότητα της επικοινωνίας, το Facebook προσφέρει μια πληθώρα προωθητικών εργαλείων για την διάδοση του Brand Name και είναι βασικό βήμα προς την δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με κοινό και δυνητικούς πελάτες.
Οι υπηρεσίες του DynamicSite σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση στην δημιουργία του Προφίλ (background & profile images) σας και την εισαγωγή βασικού περιεχομένου (φωτογραφίες gallery, πληροφορίες εταιρίας, Αρχικά Posts από τα κείμενα που παρουσιάζονται στο Site).

dynamicsite grdynamicsite2

Content Marketing

Σύνταξη κειμένων με πληροφορίες και χρηστικό – unique περιεχόμενο που θα αναρτάται στο site στην ενότητα «τα νέα μας» και στα social media. Ενίσχυση και προβολή της θεματολογίας μας τόσο μέσω newsletters όσο και μέσα από την προώθηση της σε φιλικά sites υψηλής επισκεψιμότητας. Τα κείμενα μας θα τα στέλνουμε για να αναδημοσιεύονται και σε πολλά άλλα sites τόσο ειδησεογραφικά όσο και ποικίλης ύλης.
Όλα τα θέματα θα έχουν συναφές περιεχόμενο και θα είναι «φωτογραφικά» της επιχείρησης σας. Το πλήθος και η πυκνότητα των αναρτήσεων ορίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε Επιχείρησης κατά περίπτωση. Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι ότι παρέχουμε χρηστικό περιεχόμενο -όχι αμιγώς διαφημιστικό- και έτσι πετυχαίνουμε καλύτερα αποτελέσματα. Επειδή αποτελούν στην ουσία πληροφορία και έμμεση διαφήμιση αναδημοσιεύονται από πολλά δημοσιογραφικά sites.

 

Τιμές Διαφήμισης Ιστοσελίδας - Digital Marketing

Newsletter

captcha

κατασκευη ιστοσελιδων ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • κατασκευή ιστοσελίδων για εταιρεία παραγωγής υφασμάτινης συσκευασίας.

  www.nomadcovers.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για συμβουλευτική εταιρεία επιστημών υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

  pnvalue.com

 • κατασκευή ιστοσελίδων για εταιρεία οινοποιίας.

  patraikiwines.com

 • κατασκευή ιστοσελίδων για Δίκτυο Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας.

  dyeko.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για επισκευές και ενισχύσεις κτιρίων.

  stsconstructions.gr

κατασκευη e-shop ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • κατασκευή ιστοσελίδων για κατάστημα ρούχων.

  e-raniami.eu

 • κατασκευή e-shop για κατάστημα οπτικών.

  tagialiasou.gr

 • κατασκευη eshop για ηλεκτρονικά τσιγάρα και υγρά αναπλήρωσης

  wecig.gr

 • κατασκευη eshop για πωλήσεις ηλεκτρικών & οικιακών μικροσυσκευών

  melodiaeshop.gr

 • κατασκευη eshop για είδη Θέρμανσης, Μπεμπέ Παιδικά Καροτσάκια, Παιδικό κρεβατάκι, ποδήλατα, έπιπλα, φωτιστικά

  bulgariaeshop.com

Επικοινωνία

Το γραφείο μας βρίσκεται δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι

 • Διεύθυνση Θησέως 25, Μαρούσι, 15124, Ελλάδα
 • Τηλ. 210 32 44 467

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 193 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρίσκεστε εδώ: Home ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ INTERNET