κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευη eshop

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ JOOMLA

Αν έχετε ήδη φτιάξει και λειτουργείτε ιστοσελίδα σε joomla και χρειάζεστε υποστήριξη για την βελτιστοποίηση ή την επεκταση της μπορείτε να μας καλέσετε και να συζητήσουμε για το πως θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε. Θα εκτιμήσουμε τον απαραίτητο χρόνο που θα χρειαστεί για την ολοκλήρωση της υπηρεσία σας και θα προτείνουμε την ανάλογη χρέωση.

κλικ ΕΔΩ για προτεινόμενα πακέτα Υποστήριξης

Εγκατάσταση Λογισμικού BackUp σε ιστοσελίδα Joomla

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε το απαραίτητο λογισμικό backup στο διαχειριστικό της ιστοσελίδας Joomla που έχετε και να κάνουμε τις σχετικές ρυθμίσεις ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε αντίγραφα ασφάλειας με πολύ έυκολο τρόπο και να τα κατεβάζετε στον υπολογιστή σας ή να τα ρυθμίσουμε ώστε να αποθηκεύονται σε εξωτερικές υπηρεσίες όπως το dropbox κ.α

Χρέωση υπηρεσίας εγκατάστασης - Ρύθμισης Firewall Joomla από 40 ευρώ+φπα

H υπηρεσία εγκατάστασης firewall στην ιστοσελίδα Joomla μπορεί να παρασχεθεί με remote σύνδεση στον υπολογιστή σας και με τηλεφωνική συνομιλία με δική μας χρέωση χωρίς να χρειαστεί να μας δώσετε κωδικό εισόδου διαχειριστή ώστε να παρακολουθείτε βήμα προς βήμα την διαδικασία ( σε αυτή την περίπτωση χρεωνονται 20ευρω+φπα επιπρόσθετα )

Προστασία Ιστοσελίδας Joomla με FireWall

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε το απαραίτητο λογισμικό Firewall στο διαχειριστικό της ιστοσελίδας Joomla που έχετε και να κάνουμε τις σχετικές ρυθμίσεις ώστε να προστατευτεί η περιοχή administrator και η διαχείριση να γίνεται απο άλλη διαδρομή που δεν μπορούν να ξέρουν από πριν οι hackers.

Επίσης θα αποτρεπονται συνεχώς προσπάθειες hacking που θα εκπλαγείτε οταν θα δείτε οτι αυτές συμβαίνουν καθημερινά σε όλες τις ιστοσελίδες όχι απαραίτητα από ανταγωνιστές σας αλλά με τυχαίο τρόπο για σκοπούς spaming κλπ

Χρέωση υπηρεσίας εγκατάστασης - Ρύθμισης Firewall Joomla από 40 ευρώ+φπα

H υπηρεσία εγκατάστασης firewall στην ιστοσελίδα Joomla μπορεί να παρασχεθεί με remote σύνδεση στον υπολογιστή σας και με τηλεφωνική συνομιλία με δική μας χρέωση χωρίς να χρειαστεί να μας δώσετε κωδικό εισόδου διαχειριστή ώστε να παρακολουθείτε βήμα προς βήμα την διαδικασία ( σε αυτή την περίπτωση χρεωνονται 20ευρω+φπα επιπρόσθετα )

Ανάλυση κατάστασης Ασφάλειας Ιστοσελίδας Joomla για πιθανή μόλυνση

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε το απαραίτητο λογισμικό ανάλυσης της ασφάλειας στο διαχειριστικό της ιστοσελίδας Joomla που έχετε και να κάνουμε ανάλυσης για την κατάσταση ασφάλειας της ιστοσελίδας σας. Μεταξύ άλλων θα απομακρύνουμε αρχεία κειμένων readme κλπ που δεν ειναι απαραίτητα για την λειτουργία της ιστοσελίδας σας αλλα προδίδουν σε hackers ότι η σελιδα σας είναι φτιαγμένη με joomla και ετσι θα μειωθεί ο κίνδυνος απο αυτόματες και τυχαιες επιθέσεις.

Επίσης θα αναλύσουμε όλα τα αρχεία που είναι εγκατεστημένα στον server και θα σας ενημερώσουμε ποια από αυτά και σε ποιο σημείο έχουν πιθανόν μολυνθεί ώστε να τα δείτε με τον προγραμματιστή σας ή πιθανόν νας μας αναθέσετε τον καθαρισμό των ιών και malicious software από την ιστοσελίδα joomla που έχετε.

Χρέωση υπηρεσίας ανάλυσης ασφάλειας joomla Joomla από 40 ευρώ+φπα

H υπηρεσία ανάλυσης ασφάλειας στην ιστοσελίδα Joomla μπορεί να παρασχεθεί με remote σύνδεση στον υπολογιστή σας και με τηλεφωνική συνομιλία με δική μας χρέωση χωρίς να χρειαστεί να μας δώσετε κωδικό εισόδου διαχειριστή ώστε να παρακολουθείτε βήμα προς βήμα την διαδικασία ( σε αυτή την περίπτωση χρεωνονται 20ευρω+φπα επιπρόσθετα ) Αν χρειαστεί να γίνει μελλοντική ανάλυση ασφάλειας η χρέωση θα γίνεται με 50% έκπτωση.

Το λογισμικό που θα εγκαταστήσουμε δεν εχει περιβάλλον διαχείρισης ώστε να μπορειτε να κάνετε μονοι σας οποιαδηποτε αναλυση. Απλα μας αποστελει ολες τις σχετικες πληροφορίες τις οποίες αναλύουμε εμείς και σας ενημερώνουμε για την κατάσταση ασφάλειας της σελίδας σας και σας προτείνουμε τα απαραίτητα μέτρα για την ενδυνάμωση της ασφάλειας της ιστοσελίδας joomla που έχετε.

 

Καθαρισμός Μολυσμένης Ιστοσελίδας Joomla από Ιούς και malware

Έχετε δει περίεργα μηνύματα στο anivirus του υπολογιστή σας για την ιστοσελίδα σας όταν την ανοιγετε και την μπλοκάρει?

Έχετε λάβει αναφορά από την google ότι η σελίδα σας πιθανόν έχει μολυνθεί?

Μπορούμε να αναλάβουμε να καθαρίσουμε την ιστοσελίδα σας που έχει κατασκευαστεί με Joomla απο ιούς και γενικότερα malware με το οποίο μπορεί να έχει μολυνθεί η ιστοσελίδα σας.

Η υπηρεσία συνδιάζει και την υπηρεσία ανάλυσης κατάστασης ασφάλειας, και θα χρειαστούμε την πλήρη πρόσβαση στο control panel στο server σας και την πρόσβαση στο διαχειριστικό της ιστοσελίδας σας. Συνήθως ανανεώνουμε την έκδοση joomla που έχετε με την ποιο πρόσφατη έκδοση και καθαρίζουμε ή διαγράφουμε τα μολυσμένα αρχεία προσέχοντας αν αυτό επιρεάζει την συνολική λειτουργία. Αν κάποιο πρόσθετο - component βρεθει να είναι μολυσμένο μπορεί να σας προτείνουμε την ανανέωση του με την ποιό πρόσφατη έκδοση που το διαθέτουν οι κατασκευαστές του.

Χρέωση υπηρεσίας καθαρισμού Ιστοσελίδας joomla από ιούς ή mallware 125 ευρώ+φπα

H υπηρεσία καθαρισμού ιστοσελίδας joomla απο ιούς ή mallware δεν μπορεί να παρασχεθεί με σύνδεση στον υπολογιστή σας

 

Προληπτικός έλεγχος Ασφάλειας που μπορείτε να κάνετε

Αναλύστε την σελίδα σας μέσω της υπηρεσίας της Google αν κάνετε κλικ ΕΔΩ

Επίσης αναλύστε την σελίδα σας μέσω της υπηρεσίας Sukuri website Scanner αν κάνετε κλικ ΕΔΩ

Επίσης μπορείτε να δείτε την κατάσταση ασφάλειας στην σελίδα της AVG αν κάνετε κλικ ΕΔΩ

Μεταφορά περιεχομένου (migration) Ιστοσελίδας παλιότερης έκδοσης Joomla σε νέα έκδοση

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε το απαραίτητο λογισμικό Backup στο διαχειριστικό της ιστοσελίδας Joomla που έχετε και να μεταφέρουμε άρθρα και εικόνες από ιστοσελίδα παλιότερης έκδοσης joomla που πιθανον έχετε

Χρέωση υπηρεσίας για εγκατάσταση Backup Λογισμικου σε ιστοσελίδα Joomla από 40 ευρώ+φπα

H υπηρεσία εγκατάστασης migration component στην ιστοσελίδα Joomla μπορεί να παρασχεθεί με remote σύνδεση στον υπολογιστή σας και με τηλεφωνική συνομιλία με δική μας χρέωση χωρίς να χρειαστεί να μας δώσετε κωδικό εισόδου διαχειριστή ώστε να παρακολουθείτε βήμα προς βήμα την διαδικασία ( σε αυτή την περίπτωση χρεωνονται 40ευρω+φπα επιπρόσθετα )

Η υπηρεσία αφορά στην μεταφορά του υλικου και όχι στην συνολική κατασκευή και ρύθμιση της ιστοσελίδας ούτε σε ρυθμίσεις modules ή στο συνολικό webdesign που μπορούμε να το αναλάβουμε ανάλογα με το απατούμενο έργο και με μεγιστη χρέωση έως 550ευρω +φπα

Newsletter

captcha

κατασκευη ιστοσελιδων ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • κατασκευή ιστοσελίδων για εταιρεία παραγωγής υφασμάτινης συσκευασίας.

  www.nomadcovers.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για συμβουλευτική εταιρεία επιστημών υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

  pnvalue.com

 • κατασκευή ιστοσελίδων για εταιρεία οινοποιίας.

  patraikiwines.com

 • κατασκευή ιστοσελίδων για Δίκτυο Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας.

  dyeko.gr

 • κατασκευή ιστοσελίδων για επισκευές και ενισχύσεις κτιρίων.

  stsconstructions.gr

κατασκευη e-shop ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • κατασκευή ιστοσελίδων για κατάστημα ρούχων.

  e-raniami.eu

 • κατασκευή e-shop για κατάστημα οπτικών.

  tagialiasou.gr

 • κατασκευη eshop για ηλεκτρονικά τσιγάρα και υγρά αναπλήρωσης

  wecig.gr

 • κατασκευη eshop για πωλήσεις ηλεκτρικών & οικιακών μικροσυσκευών

  melodiaeshop.gr

 • κατασκευη eshop για είδη Θέρμανσης, Μπεμπέ Παιδικά Καροτσάκια, Παιδικό κρεβατάκι, ποδήλατα, έπιπλα, φωτιστικά

  bulgariaeshop.com

Επικοινωνία

Το γραφείο μας βρίσκεται δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι

 • Διεύθυνση Θησέως 25, Μαρούσι, 15124, Ελλάδα
 • Τηλ. 210 32 44 467

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 188 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρίσκεστε εδώ: Home ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ JOOMLA